dinsdag 28 mei 2024
25 C
Paramaribo
18.5 C
Amsterdam
0
(0)

Grond voor leden Wan Okasie

lees ook ...

Justitie voert verhoogde boetes voor verkeersovertredingen i...

Om verkeersovertreders te ontmoedigen en de verkeersveiligheid te garanderen, heeft de Justitie in 2022 de verhoging van boetes voor verkeersovertredingen aangekondigd en ingevoerd. Deze verhogingen z...

Wan Okasie heeft bekendgemaakt, dat enkele leden van de organisatie in aanmerking zijn gekomen voor een bereidverklaring. Hiermee krijgen deze leden de kans om meer voor zichzelf te doen. Aniel Koendjbiharie, de voorzitter is ingenomen met dit ”prachtig moment” voor zowel de organisatie als leden, en bemoedigt de begunstigen de nodige stappen te nemen om de gronden te behouden.

“Het verwerven van een stuk grond biedt mensen met een beperking, met name de jongeren, niet alleen de mogelijkheid om economisch zelfvoorzienend te zijn, maar het versterkt ook hun gevoel van eigenwaarde en integratie in de maatschappij.” Dit staat in een persbericht van de stichting waarin de bekendmaking is gedaan. “Het is duidelijk dat deze initiatieven een grote impact zullen hebben. Het is daarom van cruciaal belang dat dergelijke inspanningen worden voortgezet en ondersteund”, vult Wan Okasi aan.

Een aantal van de jongeren, die in aanmerking hiervoor kwamen, zijn nu in de gelegenheid om hun eigen onderneming verder uit te uitbreiden.

Koendjbiharie bedankte president Chandrikapersad Santokhi.  De president heeft  “adequaat gereageerd en dit belangrijke project in een zeer kort tijdsbestek mogelijk gemaakt”. De leden ontvingen op 21 juli hun bereidverklaringen.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrond voor leden Wan Okasie