donderdag 28 september 2023
33.1 C
Paramaribo
18.9 C
Amsterdam
0
(0)

Grond voor leden Wan Okasie

lees ook ...

Raad van Bestuur IMF moet nog goedkeuring geven aan USD53 mi...

Een team van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) onder leiding van mevrouw Anastasia Guscina uit Washington, DC voerde van 07 tot 22 augustus een virtuele en persoonlijke missie uit met de Surinaa...

Wan Okasie heeft bekendgemaakt, dat enkele leden van de organisatie in aanmerking zijn gekomen voor een bereidverklaring. Hiermee krijgen deze leden de kans om meer voor zichzelf te doen. Aniel Koendjbiharie, de voorzitter is ingenomen met dit ”prachtig moment” voor zowel de organisatie als leden, en bemoedigt de begunstigen de nodige stappen te nemen om de gronden te behouden.

“Het verwerven van een stuk grond biedt mensen met een beperking, met name de jongeren, niet alleen de mogelijkheid om economisch zelfvoorzienend te zijn, maar het versterkt ook hun gevoel van eigenwaarde en integratie in de maatschappij.” Dit staat in een persbericht van de stichting waarin de bekendmaking is gedaan. “Het is duidelijk dat deze initiatieven een grote impact zullen hebben. Het is daarom van cruciaal belang dat dergelijke inspanningen worden voortgezet en ondersteund”, vult Wan Okasi aan.

Een aantal van de jongeren, die in aanmerking hiervoor kwamen, zijn nu in de gelegenheid om hun eigen onderneming verder uit te uitbreiden.

Koendjbiharie bedankte president Chandrikapersad Santokhi.  De president heeft  “adequaat gereageerd en dit belangrijke project in een zeer kort tijdsbestek mogelijk gemaakt”. De leden ontvingen op 21 juli hun bereidverklaringen.

Bron: de Ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrond voor leden Wan Okasie