donderdag 30 november 2023
27.6 C
Paramaribo
-0.1 C
Amsterdam
5
(1)

Groene strook Lelydorp krijgt opknapbeurt

lees ook ...

Doksenclub rechtszaak: Van Den Bergh vertelt zijn verhaal Li...

Morgen, vrijdag 1 december, doet Gerard van den Bergh een boekje open over de perikelen waarin hij terecht is gekomen. Er lopen diverse rechtszaken waarbij de tegenpartij de Staat is alsook Kirpala...

Het ministerie van Openbare Werken (OW) is begonnen met het aanpakken van de groene strook in Lelydorp. Onlangs gaf minister Riad Nurmohamed het officiële startschot voor dit project. Aziz Janmohamed, senior technisch medewerker, benadrukte dat de werkzaamheden worden gefinancierd met middelen van het ministerie zelf.

“De strook zal worden aangepakt met basecourse en het plein krijgt ook een opknapbeurt,” verklaarde minister Nurmohamed. Volgens districtscommissaris van Wanica-Noordwest, Bholanath Narain, is Lelydorp een goed ontwikkeld gebied. Echter, zijn er nog enkele regels die nageleefd moeten worden, zoals het correct parkeren. “Daarom zullen er ook werkzaamheden worden uitgevoerd bij de parkeerplaats langs de groene strook,” voegde de dc toe.

Indersing Gangabisoensingh, waarnemend directeur van het directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA), merkte op dat de strook al geruime tijd verwaarloosd oogt. “Samen met het directoraat OGA hebben we nagedacht over het verfraaien van de strook. Dit gebied omvat ook het plein en de parkeerplaats. Die zorgen voor vermaak en trekken toeristen aan, daarom is het belangrijk dat de omgeving wordt aangepakt,” zei Gangabisoensingh.

Minister Nurmohamed wenste het OW-team veel succes met de uitvoering en beloofde dat dit pas het begin is. OW zal zorgen voor verdere modernisering van het plein, beloofde de bewindsman.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGroene strook Lelydorp krijgt opknapbeurt