zaterdag 25 mei 2024
30 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
0
(0)

Gratis hulp bij belastingaangifte gedurende april

lees ook ...

Gedurende de maand april worden belastingplichtigen kosteloos geholpen bij het invullen van hun aangiftebiljetten voor inkomsten- en vermogensbelasting. Dit initiatief staat bekend als de Self Assessement Systeem/ Hulp Bij Aangifte (SAS-HUBA) periode en loopt van 2 april tot en met 30 april.

De kosteloze hulp is beschikbaar voor kleine ondernemers, loontrekkers met aanvullende inkomsten of restitutieaanvragen, geremigreerden, gepensioneerden en AOV’ers. De dienstverlening wordt aangeboden in de districten Paramaribo, Nickerie, Commewijne, Saramacca en Wanica.

In Paramaribo vinden de SAS – HUBA activiteiten plaats op de afdeling Deurwaarderij van het Ontvangkantoor der Directe Belastingen aan de van Sommelsdijckstraat 27. Voor belastingplichtigen in Nickerie is er hulp beschikbaar op het Belastingkantoor aan de Landingstraat 1, terwijl in Commewijne de dienstverlening plaatsvindt op het Veerplein te Meerzorg. In Saramacca en Wanica worden belastingplichtigen geholpen bij de Districtscommissariaten aldaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGratis hulp bij belastingaangifte gedurende april