zaterdag 13 augustus 2022
25.5 C
Paramaribo
18.1 C
Amsterdam
0
(0)

Gratificatie voor 1004 gepensioneerden en jubilarissen Onderwijs

lees ook ...

Status IMF programma gedeeld met de pers

Tijdens een informatiesessie op het ministerie van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS), is de Surinaamse pers geïnformeerd geworden over de laatste ontwik...

Een grote groep gepensioneerden en jubilarissen van het ministerie van Onderwijs, Wetenschap en Cultuur (MinOWC) wordt deze maand gehuldigd. Sommigen hebben jaren gewacht op dit moment, want er worden 1004 medewerkers en gepensioneerden gehuldigd over de periode 2012 tot en met 2019. De jubilarissen hebben 25, 30, 35 en 40 dienstjaren achter de rug. Zij zullen vanwege hun jarenlange inzet op het departement in de maand december 2021 een gratificatie ontvangen.

De minister en haar directie zouden iedereen persoonlijk willen bedanken voor hun jarenlange inzet. Dit kan helaas niet vanwege de Covid-19-situatie in het land. De mensen die in december 2021 hun gratificatie niet hebben ontvangen, hoeven zich niet ongerust te maken, want het geld wordt dan aan het eind van januari 2022 op hun bankrekeningen gestort, meldt het ministerie in een persbericht.

De minister, haar directeuren en staf bedanken de gepensioneerden en jubilarissen voor hun enorme bijdrage in de afgelopen jaren. De leiding van het ministerie is blij dat ze nog voor de feestdagen de gratificatie kan uitbetalen. De minister heeft de commissie jubilarissen en haar staf bedankt voor hun werk dat onder moeilijke Covid omstandigheden werd uitgevoerd.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGratificatie voor 1004 gepensioneerden en jubilarissen Onderwijs