vrijdag 24 maart 2023
26.8 C
Paramaribo
11.7 C
Amsterdam
5
(1)

Grassalco heeft nog geen salaris van november kunnen uitbetalen

lees ook ...

Suriname’s democracy is supported by international org...

Foreign allies have vowed to assist democracy in Suriname, notably the European Union (EU), the Netherlands, France, the United States of America, the United Kingdom, Canada, and Poland. Through their...

De werknemers van staatsbedrijf Grassalco hebben nog geen salaris ontvangen over de maand november. Uit informatie is gebleken, dat de directie om begrip vraagt middels een schrijven aan het personeel. Verder zeggen informanten dat de financiële positie van het bedrijf niet toereikend is om het loon uit te betalen.

“De directie deelt mee dat er vertraging is opgetreden in de storting van de salarissen van november 2021. Zij stelt alles in het werk om dit zo snel mogelijk in orde te maken. Deze aangelegenheid heeft haar hoogste prioriteit. Zij biedt haar verontschuldiging aan voor dit ongerief en bedankt een ieder voor het begrip.” Dit staat in de brief.

Directeur Wesley Rozenhout is niet bereikbaar voor commentaar, en de reden voor de vertraging is niet bekend.

Kanttekeningen, die parlementariër Kensenhuis  in het recent verleden plaatste bij het reilen en zeilen van het bedrijf en de slechte financiële positie, werden fel bestreden door Rozenhout.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGrassalco heeft nog geen salaris van november kunnen uitbetalen