zaterdag 9 december 2023
29.9 C
Paramaribo
7.5 C
Amsterdam
0
(0)

Granman Toeroeman bezoekt minister Emanuel

lees ook ...

OGA verwijdert laaghangende boomtakken

Het Directoraat Openbaar Groen en Afvalbeheer (OGA) heeft recentelijk, in samenwerking met het districtscommissariaat Coronie, een effectieve aanpak gelanceerd om de verkeersveiligheid te waarborgen. ...

Granman Jimmy Toeroeman die op 17 september 2021 Granman werd van Kwamalasamutu te Siplaliwini, is naar Paramaribo afgereisd om een kennismakingsbezoek af te leggen aan minister Gracia Emanuel van Regionale Ontwikkeling en Sport (ROS).

Aanwezig waren de minister en haar staf, bestaande uit directeur Maverick Boejoekoe, DOI directeur Loreen Jubithana , onderdirecteur Sharma Leeflang, dc Merilu Sapa, beleidsadviseur Ettiré Patra en de secretaris en tolk van de granman.

Bij het bezoek is er onder andere gesproken over de formele beëdiging van de granman door de overheid. Gezien het spoedbezoek van de granman waarbij hij slechts 10 dagen in Paramaribo is, heeft de minister gesteld dat er met hoge spoed en de nodige flexibiliteit gewerkt zal worden, om de officiele stukken alsook het uniform van de granman op tijd af te hebben.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGranman Toeroeman bezoekt minister Emanuel