woensdag 8 februari 2023
24.4 C
Paramaribo
-1.3 C
Amsterdam
4
(1)

Granman Bono Velantie bezoekt vicepresident

lees ook ...

Samenwerking Suriname en VS moet verder worden versterkt

De samenwerkingsverbanden tussen Suriname en de Verenigde Staten van Amerika (VS) moet op verschillende gebieden worden versterkt. Vooral op het gebied van de landbouw, technische bijstand, handel, ol...

Het Directoraat Volkscommunicatie meldt dat Bono Velantie het grootopperhoofd der Aucaners op donderdag 19 mei “een historisch beleefdheidsbezoek” heeft gebracht aan vicepresident Ronnie Brunswijk.  Hoofdkapitein Lesina heeft de granman vergezeld tijdens dit bezoek. Het is de eerste keer, dat een graman een bezoek heeft gebracht aan een stamgenoot in een functie als deze.

De vicepresident heeft het opperhoofd vaker bezocht op zijn residentie te Diitabiki(Drietabbetje). Nu heeft Graman Velantie een tegenbezoek gebracht. Het grootopperhoofd wil dit vaker doen in de toekomst. De graman van de vicepresident drukte hem op het hart om zijn werk  naar eer en geweten te verrichten. “Niet iedereen zal hem daardoor als positief ervaren.  Echter, het is een kunst om door alles heen zonder aanzien des persoon het beste van te maken. De wereld kijkt naar ons en vooral de naam van de stam moet hoog worden gehouden”. Brunswijk beloofde zich te zullen blijven inzetten. De graman werd rondgeleid op de 6e etage van het Frank Essedgebouw.

Harris Manorath, juridisch adviseur en de directeur van het Directoraat Volkscommunicatie, tevens woordvoerder van de vicepresident, Humphrey Dundas waren aanwezig namens het Kabinet van de Vicepresident.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGranman Bono Velantie bezoekt vicepresident