woensdag 21 februari 2024
32 C
Paramaribo
9 C
Amsterdam
0
(0)

Graand-Galon ook ambassadeur Suriname in Kenia

lees ook ...

Vernieling leidt tot nieuwe aanhouding voor recent vrijgelat...

V.A. (47), die recentelijk uit de gevangenis is vrijgelaten, is opnieuw gearresteerd en in hechtenis genomen wegens vernieling van een woning. De politie van Livorno heeft haar in hechtenis genomen na...

Fidelia Graand-Galon is nu niet alleen ambassadeur van Suriname in Ghana maar ook afgezant voor ons land in Kenia. Haar geloofsbrieven zijn op donderdag 7 december jongstleden overhandigd aan de Keniaanse president William Samoei Ruto in het State House te Nairobi.

President Ruto ziet graag een sterke bilaterale handel tussen landen in termen van handels- en investeringsmogelijkheden. Hij is zich ervan bewust dat de vooruitgang van Kenia ook een externe aangelegenheid is. Daarbij vergemakkelijken bilaterale betrekkingen volgens hem het partnerschap tussen landen. Uiteindelijk leidt dit tot kansen voor economische en sociale ontwikkeling.

Ambassadeur Graand-Galon maakte in haar toespraak gewag van drie Unesco-erfgoed natuurreservaten in Oost-west en Centraal-Suriname, die als bron van een schone en gezonde natuurlijke omgeving dienen voor de hele wereld. Verder benadrukte zij dat Suriname ernaar streeft de bilaterale relatie met Kenia te verdiepen op het gebied van duurzame integrale economische, sociale en culturele ontwikkeling.

Bron: Suriname Herald

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGraand-Galon ook ambassadeur Suriname in Kenia