dinsdag 27 februari 2024
31 C
Paramaribo
4 C
Amsterdam
0
(0)

GOw2 Energy Suriname N.V. viert 10-jarig jubileum met gulle giften aan gemeenschap

lees ook ...

EU’s SAMAP-project stimuleert landbouwontwikkeling in ...

Latoya Williams, vertegenwoordiger van de Europese Unie (EU), overhandigde onlangs een geavanceerde tractor met werktuigen aan de Coöperatieve Vereniging Saamaka Wosu U.A in het Boven-Surinamegebied v...

Op 13 december 2023 vierde GOw2 Energy Suriname N.V. een indrukwekkend 10-jarig jubileum, waarbij het bedrijf zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap benadrukte. Onder het motto “Giving Back to Our Community” schonk het bedrijf een aanzienlijk bedrag van US$ 100.000 aan 10 sociale instellingen, ter ondersteuning van duurzame projecten.

De geselecteerde organisaties, waaronder Stichting SuAid, Stichting Kari Yu, Stichting Sari, Stichting Liefdevolle Handen, Kennedy Stichting, Stichting Potters House, Mr. Huber Stichting, Stichting Culturele Organisatie Sport Tourtonne 4 en omgeving, Stichting Buurtwerk Latour (Stibula), en Stichting Beekhuizen Wi na Wan, ontvingen elk USD 10.000.

De geschiedenis van GOw2 begon in december 2013 toen het bedrijf de officiële distributeur werd van TotalEnergies smeermiddelen in Suriname. Sinds december 2015 levert het met trots lokaal geproduceerde premium kwaliteit benzine en diesel op de Surinaamse markt, afkomstig van de raffinaderij van moedermaatschappij Staatsolie Maatschappij Suriname N.V. (Staatsolie) in Tout Lui Faut, Wanica.

Daarnaast fungeert GOw2 als importeur van Jet A1 vliegtuigbrandstof, waarmee het zowel internationale als lokale luchtvaartmaatschappijen van dienst is. Met een gevarieerd klantenbestand, variërend van individuen tot bedrijven in verschillende sectoren, streeft GOw2 ernaar om de verwachtingen van klanten te overtreffen door hoogwaardige producten, concurrerende prijzen en een uitgebreid dienstenaanbod te leveren.

De oorsprong van GOw2 gaat terug tot 2011, toen Staatsolie alle bezittingen en activiteiten van Chevron overnam en Suritex N.V. oprichtte. In december 2013 werd de naam Suritex gewijzigd in GOw2 Energy Suriname N.V. Als symbool van de Surinaamse trots staat “GOw2” voor “GOWTU,” wat ‘goud’ betekent in het Sranan. Het benadrukt ook het streven om ergens naartoe te gaan, in lijn met de toekomstige groei en ontwikkeling van het bedrijf.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGOw2 Energy Suriname N.V. viert 10-jarig jubileum met gulle giften aan gemeenschap