vrijdag 9 december 2022
25 C
Paramaribo
-0.7 C
Amsterdam
0
(0)

Goudmultinational bespreekt bedrijfsvoering met president Santokhi

lees ook ...

Minister van JUSPOL bezoekt Openbaar Ministerie

Minister Kenneth Amoksi van Justitie en Politie bracht op dinsdag 06 december jongstleden voor het eerst in zijn zittingsperiode fysiek een kennismakingsbezoek aan het Openbaar Ministerie(OM).  Min...

De goudmultinational Iamgold heeft gisteren een presentatie gehouden voor president Chan Santokhi. Er is gesproken over de bedrijfsvoering, het fonds dat het bedrijf heeft opgezet ten behoeve van gemeenschapsontwikkeling, belastingafdrachten, veiligheidsissues, royalty’s, uitdagingen, alsook Covid-19, zegt Sharmila Jadnanansing, country director bij het goudbedrijf.

Het bedrijf heeft onlangs een overeenkomst getekend met de overheid in verband met het waarborgen van de veiligheid in de gebieden waar de maatschappij opereert. De bedrijfsleider zegt dat haar organisatie er alles aan doet om voorzieningen te treffen om de strijd tegen Covid-19 aan te gaan. Op dit moment is het bedrijf Covid-vrij. Tijdens de bespreking met de president heeft de directeur verder gezegd, dat haar onderneming het vaccinatieprogramma van de overheid ondersteunt.

Verder maakt het bedrijf zich klaar om steeds meer projecten ten behoeve van de gemeenschapsontwikkeling te ondersteunen of uit te voeren. De directeur doelt hiermee op projecten in het kader van water- en elektriciteitsvoorziening, maar ook ten behoeve van sport en cultuur, capaciteitsversterking en projecten die inkomsten genereren voor de gemeenschappen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoudmultinational bespreekt bedrijfsvoering met president Santokhi