dinsdag 31 januari 2023
22.7 C
Paramaribo
6.3 C
Amsterdam
0
(0)

Gouden kans voor benadeelde

lees ook ...

Brandstofsubsidie in Suriname wordt afgebouwd

De subsidie op brandstof zal afgebouwd moeten worden. Dit zal echter zodanig gebeuren dat er opvang is voor de groepen die het zwaar hebben. In de regeringsraad onder leiding van president Chandrikape...

Roy L. heeft het recht in eigen handen genomen en sloeg met een ijzeren staaf, iemand die hij voor een dief aanzag. De rechter Cijnthia Valstein-Montnor vonniste hem maandag tot twaalf maanden celstraf, met aftrek van de tijd in voorarrest. Hij kreeg een proeftijd van drie jaar.

De rechter zei dat Roy L. een gouden kans krijgt. Zij drukte hem op het hart om zich niet meer door emoties te laten leiden. Roy L. kreeg  vaker te maken  met diefstallen op zijn werkplek. Hij kwam op 10 oktober op zijn werkplaats aan en zag dat de verdachte met spullen wegrende.

Hij hield de man aan en zag dat de goederen in een bosschage waren. Hij werd boos en begon de man te slaan. De “dief” liep daardoor letsels op. Hij heeft bij de politie en de zitting bekend dat hij het slachtoffer heeft geslagen.

Roy L. is niet eerder in aanraking gekomen met de politie. Het Openbaar Ministerie had achttien maanden celstraf geëist, waarvan zes voorwaardelijk onder aftrek van de tijd in voorarrest doorgebracht met een proeftijd van drie jaar. De ijzeren staaf is verbeurd verklaard.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGouden kans voor benadeelde