dinsdag 28 november 2023
32.3 C
Paramaribo
4.2 C
Amsterdam
3.6
(20)

Gospelzanger die meisje verkrachtte, anaal genomen?

lees ook ...

Presidentiële werkgroep start huis-aan-huis onderzoek in Flo...

De presidentiële werkgroep Wijken in Ontwikkeling (WIO) is van plan binnenkort te beginnen met een wetenschappelijk buurtonderzoek in Flora B en de omliggende gebieden. Het hoofddoel is het verzamelen...

Gospelartiest Orveo Djoe was 26 augustus in verzekering gesteld voor verkrachting van een minderjarig meisje van 10 jaar oud. In een latere berichtgeving zou door de advocaat zijn gezegd dat hij seks heeft gehad met een veertienjarig meisje. 

De eerlijkheid gebied te zeggen dat het meisje wiens foto met een emoji voor de ogen ergens was geplaatst, geen dag ouder leek dan 10 jaar of 11 jaar. En dat hij ‘seks heeft gehad met’ zijn verzachtende woorden voor verkrachting, want geen enkel onnozel klein meisje van 10 wil graag seks hebben. (notabene met een grote man).

Maar deze gruwelsoap wordt nog spannender wanneer we ergens op sociale media het bericht tegenkomen dat Orfeo Djoe naar een ziekeninrichting is vervoert nadat hij anaal zou zijn misbruikt door 03 gedetineerden. Daarbij zou hij volgens het medisch rapport aan de ruwe penetratie meerdere scheuren hebben overgehouden. En ook aan zijn gezicht en lichaam zouden er blauwe plekken zijn.

Gospelzangers, pastors, profeten en apostelen kunnen de kerk van de allerhoogste God niet zo te schande maken dat zij zich erger misdragen dan anderen die het evangelie niet geloven, prediken of zingen. En dan gaat het niet om een evangelieprediker of zanger die ‘gewoon’ gezondigd heeft, maar één die een zonde begaat die zo erg is dat ongelovigen zulke zonden niet eens begaan.De Apostel Paulus zegt van iemand die heeft geslapen met de vrouw van zijn vader dat zijn vlees mag verderven, zodat zijn ziel behouden mag blijven. Zulke dingen zijn niet eens normaal voor ongelovige mensen en ook niet eens voor slechte mensen.

Orveo Djoe zijn advocaat Maureen Nibte heeft gezegd dat het bericht dat op social media was geplaatst over de anale verkrachting van Djoe in het gevang, absoluut niet op waarheid berust en dat het meisje dat door Djoe zou zijn verkracht geen 10 jaar oud was maar 14 en dat ze niet verkracht was geworden, maar misbruikt. Om het in een beter perspectief te plaatsen: Velen wilden  eerst ook niet geloven dat Djoe een meisje had verkracht. De tijd zal het leren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGospelzanger die meisje verkrachtte, anaal genomen?