woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Gorré in conflict met SVB-bestuur

lees ook ...

Landbouwers Boven-Suriname krijgen Landbouwmachines

Het Bureau Gemeenschapsprojecten van het ministerie van Financiën en Planning heeft op woensdag 22 maart jongstleden agrarische landbouwmachines en ander landbouw materiaal geschonken aan Landbouwers ...

Bondscoach Dean Gorré en het bestuur van de Surinaamse Voetbalbond schijnen in conflict te zijn  met elkaar.  Een goed geïnformeerde bron zegt dat het zo erg is, dat de bondscoach zijn koffers heeft gepakt. Hij wilde woensdagavond nog het spelershotel verlaten.

Het afreizen van doelman Claidel Kohinor blijkt bottleneck te zijn. De keeper was in eerste instantie niet met de selectie meegegaan vanwege een positieve coronatest. Daarna testte hij negatief, en werd besloten hem woensdagavond toch over te laten vliegen. Kohinor op de Johan Adolf Pengel-luchthaven, wil nog niet reageren, voordat hij het fijne van de zaak weet.

Gorré, heeft alles gedaan, dat hij kon en met bestuurslid Roy Samuels, die belast is met de nationale selectie afgestemd. Echter toen de bondscoach woensdagavond vroeg wie Kohinor zou ophalen in Miami – het team is in Orlando – werd hem gevraagd wie toestemming had gegeven dat de doelman zou afreizen. “Ik wil niet dat Claidel komt”, zei de SVB-voorzitter.

Gorré, was hierover niet te spreken. Hij heeft consequenties aan dit handelen van het bestuur verbonden en zegt te zullen vertrekken uit het hotel. Volgens bekomen informatie stapt ook perschef Henk Donk, wiens zoon Ryan de aanvoerder is, op. Natio verloor maandag de openingswedstrijd in de Gold Cup met 0-2 van Jamaica. De volgende wedstrijd is op vrijdag tegen Costa Rica.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGorré in conflict met SVB-bestuur