vrijdag 2 december 2022
25 C
Paramaribo
2.8 C
Amsterdam
0
(0)

Gorré en SVB vinden elkaar

lees ook ...

Teleperformance levert bijdrage aan werkgelegenheid

Teleperformance levert een bijdrage aan werkgelegenheid. Het bedrijf eeft de minister geïnformeerd over hun bedrijfsactiviteiten en diensten die ze aanbieden, maar hebben ook vanuit hun perspectief al...

Bondscoach Dean Gorré en de Surinaamse Voetbalbond (SVB) hebben elkaar gevonden. De ruzie is bijgelegd. De SVB weigerde om doelman Claidel Kohinor alsnog te laten vliegen naar Orlando, VS. Kohinor kon door een eerdere positieve coronatest, niet meereizen met het team. Later werd hij negatief getest. Gorré stond erop, terwijl SVB het niet nodig achtte. 

De coach dreigde daarom woensdagavond het spelershotel te verlaten nadat de SVB weigerde om Claidel Kohinor alsnog naar Orlando, VS te laten overkomen.

“Vanwege de strenge procedures van de Concacaf is het erg moeilijk, dat Claidel zich bij de selectie zou kunnen voegen en Dean was daarvan ook op de hoogte”, verklaart Krishnadath. Gorré bleef echter op zijn strepen staan en na gesprekken kwamen de bond, de spelersraad en de coach overéén dat Kohinor alsnog zal afreizen.

“Maar hij mag conform de regels van de Concacaf niet tot het spelershotel toegelaten worden, tot het Concacaf-hotel waar het team verblijft”, onderstreept Krishnadath. “Opname in het team van Suriname kan pas als de Concacaf, die weet dat hij positief was, groen licht geeft dat hij weer opgenomen kan worden.” Voorwaarde is dat Kohinor vooraf twee PCR-testen heeft afgenomen, met een periode van 12 tot 48 uur daartussen, die beide negatief moeten zijn. “Pas dan kan men hem opstellen dan wel opnemen in het team.”

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGorré en SVB vinden elkaar