vrijdag 31 maart 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(4)

Gorré en huidige Surinaamse Voetbalbond Bestuur uit elkaar

lees ook ...

Politie vond drugs tijdens actie

Hangjongeren op de hoek van de Izaak Burnetstraat en de Kwattaweg trokken de aandacht van de politie tijdens het afgelopen weekend in de nachtelijke uren. Tijdens het verwijderen van de groep stuitte ...

Dean Gorré en Eugène Verwey vinden dat zij  in hun eer zijn aangetast. De ex-bondcoach  van Natio zal nooit meer zijn krachten geven aan het huidig SVB bestuur. Het is ook voor Gorré niet duidelijk wat “de moverende redenen zijn”. Hij heeft geen antwoord gekregen op zijn vraag. Tijdens de persconferentie van vrijdag in Courtyard-Marriott  wilde hij niet met vuil smijten.

“Het is nog steeds mijn ambitie om de bondscoach van Natio te zijn, maar niet onder dit bestuur,” zegt de afgezette Coach.  Volgens Gorré is ontslag in de voetbalwereld heel normaal, maar de manier van aanpak in dit geval is “erg beledigend”.

De  spelersgroep had kort geleden wel in een verklaring een aantal punten naar voren gebracht, die verkeerd waren. Dean Gorré en Eugène Verwey, die de afgelopen drie jaar zijn assistent was, hebben ook zaken die volgens hen verkeerd gingen  aangehaald.

Beiden heren gaven aan uit vaderlandsliefde  te hebben gewerkt. Gorré onthulde hoeveel effort hij samen met zijn familie, vrienden en anderen erin heeft gestopt om Suriname op een redelijke manier voor te bereiden. Het is niet de taak van de bondscoach om naar fondsen te zoeken, maar  zij  moesten dat wel doen om hun doelen te kunnen bereiken.

“In mijn eerste contract zijn er geen doelen afgesproken. In mijn tweede contract staan er ook geen doelstellingen. Als het management ziet dat het goed gaat, dat er een stijgende lijn is, dan worden de doelstellingen niet eens besproken. Het enige wat is gevraagd, is dat er een kwaliteitsimpuls komt om ons hoger te plaatsen en om de profspelers van buiten bij de selectie te krijgen”, gaf hij aan.

Gorré is er trots op dat hij met zijn staf en spelers Suriname op de kaart heeft gezet. “De complimenten en zaken, die plotseling mogelijk waren, liegen er niet om”, gaf de ex-bondscoach aan.  SVB heeft volgens hem abrupt een einde gebracht  aan wat in het verschiet lag. Het Surinaams voetbal is daarmee geschaad en alles wat ermee gepaard gaat.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

4 REACTIES

4 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGorré en huidige Surinaamse Voetbalbond Bestuur uit elkaar