maandag 28 november 2022
23.6 C
Paramaribo
6.7 C
Amsterdam
1
(1)

Goedschalk zegt geen “goodbye”, maar “thank you all”

lees ook ...

Suriname en Curaçao willen relatie verstevigen; hulp olie- e...

De samenwerking tussen Suriname en Curaçao zal worden verstevigd. Daarom vertoeft de minister-president van Curacao, Gilmar Pisas, in het land voor het voeren van vervolggesprekken met president Chand...

John Goedschalk heeft bijna 10 jaar gediend als directeur bij Conservation International Suriname. Op 31 december aanstaande zal hij officieel afscheid nemen. Hij is ervan overtuigd dat de interne organisatie het mooi werk zal voortzetten. Als scheidende directeur  heeft hij de stakeholders, supporters en vrienden bedankt voor alle steun die hij heeft gekregen.

“Afscheid nemen als directeur van CI-Suriname maakt me nostalgisch. Er zijn talloze herinneringen die ik hier heb verkregen en de gevoelens bij al deze herinneringen zijn onbeschrijflijk”, meldt Goedschalk, maar het is tijd om een nieuwe uitdaging aan te gaan. “Het vaarwel zeggen blijft al met al één van de moeilijkste beslissingen die ik heb moeten nemen gedurende mijn loopbaan”.

Hij verwacht  dat de organisatie nieuwe successen zal boegen. De visie en missie is werken aan een beter en groen Suriname met gelukkige gemeenschappen.  “Goodbye” is voor hem niet erbij, maar “Thank you all”.

Zijn volgende stap is in 2023 deelnemen als strategisch adviseur in de sector, en zich nationaal en internationaal inzetten voor milieu- en klimaatgerelateerde vraagstukken. “Het vaarwel zeggen blijft al met al één van de moeilijkste beslissingen die ik heb moeten nemen gedurende mijn loopbaan, maar de transitie naar een nieuwe invulling is deel van mijn levenswandel,” zegt hij.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoedschalk zegt geen “goodbye”, maar “thank you all”