woensdag 10 augustus 2022
25.2 C
Paramaribo
17.2 C
Amsterdam
3
(10)

Goedkope producten maar (bijna) vervallen in de Olifant

lees ook ...

Baby sterft weigering arts fataal – Kiesstelsel op de ...

- babysterfte: weigering arts op spoedeisende hulp wordt baby fataal - Kiesstelsel op de schop na uitspraak Constitutioneel Hof - Inheemsen stelselmatig genegeerd, trekken ten strijde tegen de ove...

Het was erg druk bij de Olifant, het partijcentrum van de VHP. Vandaag, morgen en overmorgen is er een verkoopdag in het partijcentrum. Een pakket van 14 goederen voor SRD 160. De prijzen zijn zeker 50 procent of meer goedkoper dan de winkelprijzen. Per persoon wordt er 1 pakket verkocht. Daarom moet de koper met een ID-kaart komen. 

Maar wie schetst onze verbazing wanneer blijkt dat vele producten tegen de vervaldatum aanzitten. En de gele erwten is niet te eten want het zit vol mijten. Als de pakketten gratis waren zou het ook erg zijn, maar nu worden ze verkocht tegen een goedkopere prijs, maar de handelaar zou de producten aan de straatstenen niet kwijt kunnen een maand voor de vervaldatum.

Er moet in deze regeringsconstructie toch altijd weer een groothandelaar zijn die gematst moet worden om zijn bijna vervallen producten toch te kunnen slijten. Dat is vriendjespolitiek en verwerpelijk. Meer hoeft hier niet van gezegd te worden.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

3 REACTIES

3 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoedkope producten maar (bijna) vervallen in de Olifant