woensdag 31 mei 2023
24.4 C
Paramaribo
10.5 C
Amsterdam
5
(1)

Goederen illegale verkopers in beslag genomen

lees ook ...

Brandweercommandant Wageningen krijgt verf van Dew’s T...

Vanmorgen heeft de Brandweercommandant van post Wageningen, S. Karioredjo, een partij verf en bijbehorende spullen ontvangen uit handen van DC Senrita Gobardhan. Met de verkregen verf zullen de mar...

Het Crisisteam ondergebracht bij de Centrale Markt Paramaribo heeft samen met de afdeling Milieu- en Gezondheidsdienst van het Commissariaat Paramaribo-Noordoost, strenge controle uitgevoerd in de binnenstad. Zij hebben meerdere malen waarschuwingen gegeven aan de illegale verkopers en hen in de gelegenheid gesteld zich aan te melden voor registratie.

Aangezien deze groep nooit gehoor hieraan heeft gegeven, is overgegaan tot het in beslag nemen van de goederen. Deze zijn afgestaan aan de samenwerkende arm, de BBS’ers voor verdere afhandeling.

Verder is een straatventer verwijderd die niet beschikt over een geldige toestemming voor de verkoop van kleding en illegaal zijn spul aan de man bracht. Het Crisisteam vraagt aan de verkopers gehoor te geven aan de oproepen om zich aan te melden.

De overheid is al geruime tijd bezig om ordening te brengen in de straatverkoop en het verkopen onder de markten. Straatventers konden zich registreren voor een stand onder de markt. Voor velen is het verlopen langs de openbare weg beter, omdat zij meer klanten zouden krijgen.

Het gevolg daarvan is dat personen die maandelijks onder de Centrale Markt hun goederen verkopen en ook nog maandelijks standgeld betalen, haast geen klanten krijgen. Dit betekent oneerlijke concurrentie.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoederen illegale verkopers in beslag genomen