dinsdag 23 april 2024
27 C
Paramaribo
7.8 C
Amsterdam
0
(0)

Goede resultaten CAC kampioenschappen

lees ook ...

Wegen Bernharddorp te Para worden aangepakt

Er is op vrijdag 12 april jongstleden een aanvang gemaakt met het bezanden van wegen te Bernarddorp in het district Para. Minister Riad Nurmohamed, de minister van Openbare Werken heeft zich persoonli...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag, 16 augustus de atleten Randal Haakmat, Fabian Wehl, Soepe Koese, Eddy Wilson en Militia Galimo ontvangen die meededen aan de CAC kampioenschappen.

Het staatshoofd gaf aan dat de atleten Suriname trots hebben gemaakt, met de resultaten die zijn behaald op de 49ste Centraal Amerikaanse en Caribische Bodybuilding en Fitnesskampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro Classic.

Als CARICOM-voorzitter en Suriname als Caricom lid land met onder andere sport in de portefeuille, is het staatshoofd heel trots op de behaalde resultaten, namelijk vier kampioenschappen, twee semi-kampioenschappen en één vijfde plaats. President Santokhi feliciteerde alle atleten, die hebben deelgenomen aan het CAC toernooi en wenst hen veel succes toe in hun verdere training.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoede resultaten CAC kampioenschappen