zaterdag 1 oktober 2022
27.7 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
0
(0)

Goede resultaten CAC kampioenschappen

lees ook ...

The traffic patrols are active again when school begins

The traffic patrol training program for students which was stopped for three years has resumed this year. The traffic patrol will draw attention to the various crossing points in Suriname by means of ...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag, 16 augustus de atleten Randal Haakmat, Fabian Wehl, Soepe Koese, Eddy Wilson en Militia Galimo ontvangen die meededen aan de CAC kampioenschappen.

Het staatshoofd gaf aan dat de atleten Suriname trots hebben gemaakt, met de resultaten die zijn behaald op de 49ste Centraal Amerikaanse en Caribische Bodybuilding en Fitnesskampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro Classic.

Als CARICOM-voorzitter en Suriname als Caricom lid land met onder andere sport in de portefeuille, is het staatshoofd heel trots op de behaalde resultaten, namelijk vier kampioenschappen, twee semi-kampioenschappen en één vijfde plaats. President Santokhi feliciteerde alle atleten, die hebben deelgenomen aan het CAC toernooi en wenst hen veel succes toe in hun verdere training.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoede resultaten CAC kampioenschappen