dinsdag 27 februari 2024
25 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Goede resultaten CAC kampioenschappen

lees ook ...

Mathoera benadrukt groei tijdens certificaatuitreiking Defen...

Minister Krishnakoemarie Mathoera van Defensie benadrukte tijdens de certificaatuitreiking aan onderofficieren, die hebben deelgenomen aan drie cursussen, het belang van het dagelijks verleggen van gr...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag, 16 augustus de atleten Randal Haakmat, Fabian Wehl, Soepe Koese, Eddy Wilson en Militia Galimo ontvangen die meededen aan de CAC kampioenschappen.

Het staatshoofd gaf aan dat de atleten Suriname trots hebben gemaakt, met de resultaten die zijn behaald op de 49ste Centraal Amerikaanse en Caribische Bodybuilding en Fitnesskampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro Classic.

Als CARICOM-voorzitter en Suriname als Caricom lid land met onder andere sport in de portefeuille, is het staatshoofd heel trots op de behaalde resultaten, namelijk vier kampioenschappen, twee semi-kampioenschappen en één vijfde plaats. President Santokhi feliciteerde alle atleten, die hebben deelgenomen aan het CAC toernooi en wenst hen veel succes toe in hun verdere training.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoede resultaten CAC kampioenschappen