zaterdag 1 april 2023
30.2 C
Paramaribo
10.6 C
Amsterdam
0
(0)

Goede resultaten CAC kampioenschappen

lees ook ...

BGVS reageert op bekendmaking schaarste aan anesthesie medic...

De Vereniging van Anesthesiologen Suriname heeft bekend gemaakt dat essentiële anesthesie medicatie, niet in voorraad is. Het BGVS deelt in verband met het bericht van boven genoemde vereniging, het v...

President Chandrikapersad Santokhi heeft vandaag, 16 augustus de atleten Randal Haakmat, Fabian Wehl, Soepe Koese, Eddy Wilson en Militia Galimo ontvangen die meededen aan de CAC kampioenschappen.

Het staatshoofd gaf aan dat de atleten Suriname trots hebben gemaakt, met de resultaten die zijn behaald op de 49ste Centraal Amerikaanse en Caribische Bodybuilding en Fitnesskampioenschappen (CAC) en de Roger Boyce Elite Pro Classic.

Als CARICOM-voorzitter en Suriname als Caricom lid land met onder andere sport in de portefeuille, is het staatshoofd heel trots op de behaalde resultaten, namelijk vier kampioenschappen, twee semi-kampioenschappen en één vijfde plaats. President Santokhi feliciteerde alle atleten, die hebben deelgenomen aan het CAC toernooi en wenst hen veel succes toe in hun verdere training.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoede resultaten CAC kampioenschappen