donderdag 18 juli 2024
23.7 C
Paramaribo
17.3 C
Amsterdam
0
(0)

Goed bestuur prioriteit verkiezingen 25 mei 2025

lees ook ...

DOE-vertegenwoordiger trekt lijst van A20 bij verkiezingen i...

Wanneer de algemene, vrije en geheime verkiezingen in mei 2025 worden gehouden, zal een vertegenwoordiger van de politieke partij Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) de lijst van Alternatief 2...

“Goed bestuur is een van de prioriteiten bij de verkiezingen van volgend jaar 25 mei 2025”. Dit heeft de voorzitter van de Nationale Partij Suriname (NPS) benadrukt bij de zondag gehouden partij congres.

Volgens Rusland is er groot gebrek en de regering is de gemaakte beloften niet nagekomen. Dit is een van de redenen waarom de NPS uit de coalitie is gestapt. Volgens Rusland is er geen uitzicht op verbetering, ondanks de samenleving verschillende signalen geeft.

De partij focust zich nu erop meer zetels te halen en om een positie te hebben in de komende regering. Op dit moment zijn de verslagen van de penningmeester en secretaris al goedgekeurd door het Congress. Om de visie van het volk te horen over de ontwikkeling en noden, zal de partij alle districten aandoen. “De nood is nog heel groot bij de samenleving. Sommige problemen hebben enkel goed bestuur nodig.

De partij zal er hard aan werken om als grootste partij uit de bus te komen, zodat er weer vertrouwen is in de regering. Daarom werkt de partij eraan om het roer weer over te nemen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGoed bestuur prioriteit verkiezingen 25 mei 2025