donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
3.7
(3)

Glasvezelkabel Telesur opnieuw vernield

lees ook ...

Familie van tiener gevonden

Na een gepubliceerd bericht van het Korps Politie Suriname in de avond van maandag 03 oktober, hebben de familieleden van de 15-jarige tiener die had opgegeven dat zij Stevania Misidjan heette, zich o...

Het Meldpunt Informatie Anoniem (MIA) is op zoek naar de saboteurs die opnieuw hebben toegeslagen en het glasvezelnetwerk van het Telecommunicatiebedrijf Suriname (Telesur) op het kruispunt van de Wagenweg- en de Klipstenen straat hebben vernield. Deze keer hebben de daders de ondergrondse glasvezelkabels gesaboteerd. Eerder hadden de saboteurs de bovengrondse kabels doorgesneden. Die waren al gerepareerd. 

Als gevolg van deze handelingen zijn bedrijven, overheidskantoren en individuen in en rondom Paramaribo-Centrum opnieuw verstoken van adequate internetverbinding. Vermoedt wordt dat de saboteurs beschikken over informatie van het Telesur-glasvezelnetwerk en daardoor sabotage wisten te plegen.

Sabotage op welk niveau dan ook; is strafbaar bij wet. Het MIA doet dringend een beroep op de Surinaamse samenleving mee te helpen in het identificeren van deze saboteurs.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGlasvezelkabel Telesur opnieuw vernield