woensdag 21 februari 2024
28 C
Paramaribo
9.6 C
Amsterdam
1
(1)

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

lees ook ...

Politie waarschuwt voor CBD-snoepgoed; schadelijk voor gezon...

De Narcoticabrigade van de politie in Suriname, heeft op verzoek van de Economische Controle Dienst (ECD), een partij snoepgoed in beslag genomen. Het ging om CBD Gummy Bears en Cannabis lolly's in zw...

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat.

De President gaf aan dat muziek een deel is van elke cultuur en een belangrijke rol heeft in het dagelijks leven, vooral voor onze jongeren. Muziek verbroedert en wordt gezien een manier om je te uiten en als universele wereldtaal . De muziekschool zal ertoe bijdragen dat er gericht cultuureducatie plaatsvindt en behouden wordt.

“Laat deze muziekschool een plek zijn waar jongeren uit de buurt, maar indien nodig, ook van andere buurten terecht kunnen voor het gebruiken van de faciliteiten die er zijn, om zodoende te zorgen voor verbetering van de muziek in zijn algemeenheid”, benadrukte de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGisteren heropening muziekschook Commewijne