maandag 6 februari 2023
26.1 C
Paramaribo
4.6 C
Amsterdam
1
(1)

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

lees ook ...

KPS houdt aanbesteding voor standaarduitrusting rekruten

Het Korps Politie Suriname heeft vandaag 31 januari bekend gemaakt dat er een aanbesteding gehouden zal worden voor de levering van de Persoonlijke Standaarduitrusting (PSU) ten behoeve van de rekrute...

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat.

De President gaf aan dat muziek een deel is van elke cultuur en een belangrijke rol heeft in het dagelijks leven, vooral voor onze jongeren. Muziek verbroedert en wordt gezien een manier om je te uiten en als universele wereldtaal . De muziekschool zal ertoe bijdragen dat er gericht cultuureducatie plaatsvindt en behouden wordt.

“Laat deze muziekschool een plek zijn waar jongeren uit de buurt, maar indien nodig, ook van andere buurten terecht kunnen voor het gebruiken van de faciliteiten die er zijn, om zodoende te zorgen voor verbetering van de muziek in zijn algemeenheid”, benadrukte de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGisteren heropening muziekschook Commewijne