dinsdag 19 maart 2024
25 C
Paramaribo
10 C
Amsterdam
1
(1)

Gisteren heropening muziekschook Commewijne

lees ook ...

Militaire specialisten klaargestoomd door IDO voor noodhulp ...

Het Instituut voor Defensie Opleidingen (IDO) heeft 25 militairen, variërend in rang van sld1 tot kpl1, opgeleid tot gediplomeerde gewondenverzorgers. Naast het behalen van hun diploma ontvingen ze ee...

President Santokhi was gisteren 25 november 2022, eregast bij de heropening van de muziekschool in het district Commewijne. Het staatshoofd complimenteerde alle betrokkenen met het eindresultaat.

De President gaf aan dat muziek een deel is van elke cultuur en een belangrijke rol heeft in het dagelijks leven, vooral voor onze jongeren. Muziek verbroedert en wordt gezien een manier om je te uiten en als universele wereldtaal . De muziekschool zal ertoe bijdragen dat er gericht cultuureducatie plaatsvindt en behouden wordt.

“Laat deze muziekschool een plek zijn waar jongeren uit de buurt, maar indien nodig, ook van andere buurten terecht kunnen voor het gebruiken van de faciliteiten die er zijn, om zodoende te zorgen voor verbetering van de muziek in zijn algemeenheid”, benadrukte de president.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGisteren heropening muziekschook Commewijne