maandag 5 juni 2023
24.2 C
Paramaribo
16.1 C
Amsterdam
0
(0)

Gezondheidsprofessionals volgen training in acute zorg van SuriNed Foundation

lees ook ...

Expo hindostaanse immigratie in Nickerie

Gisterenmorgen is in de districtszaal van Nickerie een expo van start gegaan in verband met 150 jaar Hindoestaanse immigratie. Diverse voorwerpen die gedurende de immigratie en ook daarna werden gebru...

Medewerkers van verschillende disciplines in ‘s Lands Hospitaal hebben onlangs de training Acute Zorg gevolgd. Deze werd verzorgd door de non-profit organisatie SuriNed Foundation (SNF) uit Nederland. De instructeurs, Mirjam van Asperen, Riette Oudenaarden en Wilfred Oudenaarden, reisden hiervoor speciaal naar Suriname af en zijn tevreden over het verloop van de training en vol lof over de inzet van de deelnemers.

Naast deze training hebben de instructeurs ook geholpen bij andere gezondheidsprojecten in Suriname, waaronder het Diakonessenhuis, Sint Vincentius Ziekenhuis, MAF Suriname en NV Luchthavenbeheer.

SNF is een flexibele trainingsorganisatie die inspeelt op opleidingsbehoeften in de zorgsector en Surinaamse instellingen die behoefte hebben aan zorg- en hulpverleningstrainingen kunnen contact opnemen met SNF.

Op de laatste dag van de training werden bedankcertificaten uitgereikt namens de directie aan de instructeurs en aan Rodney Tjon Aman, de initiatiefnemer en motor achter deze activiteit.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezondheidsprofessionals volgen training in acute zorg van SuriNed Foundation