maandag 6 februari 2023
25.5 C
Paramaribo
3.3 C
Amsterdam
0
(0)

Gezondheidscentrum Wonoredjo binnenkort een feit

lees ook ...

New management team EBS with Brunswijk at the wheel

The government extends its gratitude to Leo Brunswijk, the younger brother of Vice President Ronnie Brunswijk, who plans to assume leadership of the Energie Bedrijven Suriname (EBS). The state-owned c...

Vicepresident Ronnie Brunswijk  legde vrijdag de eerste steen  van het gezondheidscentrum   te Wonoredjo in het district Marowijne. De vicepresident  kijkt vol verwachting uit naar de oplevering van dit gebouw van de Regionale Gezondheidsdienst. Volgens hem kunnen de mensen alleen voordeel hebben aan het centrum, wanneer het eenmaal functioneert.

“Ik ben bijzonder blij, want al geruime tijd was er gezegd dat er een gezondheidscentrum hier zou komen, maar het kwam niet van de grond. Vandaag is het een feit dat het gezondheidscentrum gebouwd zal worden”, is de zekerheid, die  Brunswijk geeft.  Volgens de planning moet de oplevering  binnen tien maanden geschieden.

De vicepresident ziet graag dat  het gebouw van de Regionale Gezondheidsdienst  (RGD) gauw de deuren opent voor de plaatselijke gemeenschap. Het huidige pand heeft onvoldoende  ruimte om de mensen te accommoderen wanneer ze de arts bezoeken. “Soms zie ik de mensen in de rij staan. Dat moet niet meer. Er moet voldoende plek zijn, waardoor de zieke mensen zich comfortabel voelen.”

Hetzelfde geldt voor het personeel, de artsen en verpleegkundigen. “Het kan niet zo zijn dat ze werken met in gedachte dat het dak op hun hoofd kan vallen.” Werken in een aangename omgeving kan het personeel  meer motiveren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezondheidscentrum Wonoredjo binnenkort een feit