zondag 4 juni 2023
26 C
Paramaribo
16 C
Amsterdam
0
(0)

Gezondheidsbeurs op 14 april

lees ook ...

President Santokhi gisteren in Brazilië aangekomen

President Chandrikapersad Santokhi is gistermiddag in de Braziliaanse hoofdstad Brasilia gearriveerd. In Brasilia wordt vandaag 'The Meeting of the Presidents of the Countries of South Amerika' gehoud...

Op de ‘Wereldgezondheidsdag’ die jaarlijks op 7 april wordt herdacht  vraagt de Wereld gezondheids organisatie (WHO) aandacht voor gezondheid en ziektes in de wereld. Het thema van editie 2023 is Health for All’ (Gezondheid voor iedereen).

In het kader van dit thema organiseert het ministerie van Volksgezondheid op vrijdag 14 april aanstaande een beurs van 16:00 tot 20:00 uur op het terrein van de International Mall Suriname. Rekening houdend met Goede Vrijdag is ervoor gekozen om deze beurs niet op 7 april te organiseren. Met deze beurs tracht het ministerie een gezonde leefstijl te promoten.

Er zullen diverse organisaties aanwezig zijn om informatie over gezondheid te verstrekken, maar ook over opleidingen binnen de gezondheidszorg. Het meten van uw bloeddruk, lengte en gewicht zal ook ter plekke mogelijk zijn.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezondheidsbeurs op 14 april