zaterdag 13 april 2024
29.3 C
Paramaribo
18.6 C
Amsterdam
5
(2)

Gezondheid van binnen en buiten: Start van 3-daags Healthy Wealthy Event

lees ook ...

Het Healthy Wealthy Event, met als slogan ‘Gezondheid van binnen en buiten’, is van start gegaan op 7 maart 2024. Het evenement, dat drie dagen duurt, is ontworpen om mensen aan te moedigen te werken aan een gezonde levensstijl op een natuurlijke wijze. Bedrijven zoals ‘Verstandig Gezond’, Vita Wellness en OrgaNice zetten zich in om dit initiatief te organiseren.

Het doel van het event is om een gezonde samenleving te bevorderen door het delen van kennis op alle gebieden van gezondheid. Via workshops, lezingen en een mini-beurs wordt de gemeenschap voorzien van informatie over hoe zij kunnen werken aan een gezondere levensstijl. Mary-Ann Gerding, CEO van ‘Verstandig Gezond’ en trekker van het evenement, benadrukt het belang van goed geïnformeerd zijn over beweging, mindfulness en de oorzaken van gezondheidsklachten op celniveau.

Verschillende Surinaamse bedrijven die gezondheids- en natuurproducten produceren nemen deel aan de beurs. Daarnaast worden bewegingsworkshops en informatiesessies gegeven over voeding en zowel fysieke als mentale gezondheid. Het evenement richt zich ook op het aanpakken van de stijgende trend van chronische ziekten bij jongeren wereldwijd, wat het gezondheidsstelsel overbelast.

Het event draagt bij aan het derde duurzaamheidsdoel (SDG) van de Verenigde Naties, gericht op gezondheid en welzijn. Het doel is om mensen preventieve en proactieve maatregelen te leren om chronische ziekten te voorkomen.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezondheid van binnen en buiten: Start van 3-daags Healthy Wealthy Event