dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
5
(1)

GEZOCHT REPORTER    M/V

lees ook ...

Ricanaumofo bereikt mijlpaal met geasfalteerde weg

Het rijden naar Ricanaumofo wordt binnenkort een stuk aangenamer, aangezien de weg momenteel geasfalteerd wordt. Op zaterdag 24 februari 2024 vond de eerste oplevering van het geasfalteerde weggedeelt...

Filmen en monteren over dagelijkse Surinaamse gebeurtenissen/ nieuws actualiteiten/ primeurs, deze producties worden uitgezonden op onze youtube kanaal Culturu TV. 

TAAKOMSCHRIJVING
Interviews, reportages, onderzoeken, actualiteiten of events met nieuwswaarde, Filmen en monteren. Onze producties gaan over diverse topics van Surinamers in Suriname en in het buitenland.  Producties die worden uitgezonden op onze youtube kanaal Culturu TV, daarnaast maak je deel uit van een vibrerende werkgroep die samen onderwerpen voor onze producties bepalen.

JOUW KENNIS EN VAARDIGHEDEN
Wij zoeken mensen met kennis, ervaring en teamspirit. Goed Surinaams kunnen praten en verstaan is een pre. Wij hebben behoefte aan verschillende specialisaties en all-rounders; denk aan reporters, journalisten, verslaggevers, editors. Op locatie en/of in de studio.

Eigen Vervoer of Rijbewijs verplicht.

WIE IS CULTURU
Culturu.tv brengt nieuws via reportages op onze eigen kanaal. Onafhankelijk en eerlijk zijn wij al jaren bezig Surinaams nieuws en interessante onderwerpen te publiceren. Bij ons is iedereen gelijk en wij maken geen onderscheid.

ONS AANBOD

Wij bieden professionele apparatuur en software in bruikleen.  Een CAO volgens de Surinaamse regel- en wetgeving alsook freelance opdrachten. Een vergoeding die past bij de functie. Als bonus krijg je extra uitbetaald bij producties views bij 50.000 binnen 24 uur.

WERKTIJDEN
Flexibele werktijden maar tenminste 38 uur per week. De 38 uur mag je zelf invullen, in samenspraak met de redactie.

WAT MOET JE DOEN
Je mailt een volledige CV en foto naar team@culturu.com. Onder vermelding van “Ik Solliciteer”. Wij beoordelen je sollicitatie en nemen altijd contact met je op. ACTION …..

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Nederland, Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeNederlandGEZOCHT REPORTER    M/V