zaterdag 12 juni 2021
25 C
Paramaribo
18.2 C
Amsterdam
5
(1)

Gezinnen met Wateroverlast krijgen voedingsmiddelen

lees ook ...

Internationale Archievenweek

Om het belang van archieven voor de gemeenschap en het beroep van archivarissen te belichten, organiseren archiefprofessionals overal ter wereld elk jaar op 9 juni activiteiten om het publiek bewust t...

Bureau Eenheid is op 01 juni gestart met het distribueren van voedingspakketten in het district Commewijne. Deze pakketten zijn geschonken door de Chineze Ambassade aan het Instituut van de First Lady(IFL) van Suriname. Bureau Eenheid als werkarm van het instituut voert samen met het IFL, ondersteunt door vrijwilligers het veld werk uit.

De Surinaamse samenleving heeft gehoor gegeven aan de oproep die door  Bureau EENHEID gedaan werd  om gezinnen die vanwege enorme wateroverlast in ernstige noodsitiuaties verkeren en dringende hulp nodig hebben, op te geven. De gezinnen uit Commewijne die zijn opgegeven zijn allen voorzien geworden van een voedselpakket. Tevens heeft het Bureau het district voorzien van bacoven die dagelijks beschikbaar worden gesteld door het ministerie van LVV en het bacove bedrijf FAI.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezinnen met Wateroverlast krijgen voedingsmiddelen