zondag 19 september 2021
30.5 C
Paramaribo
20.1 C
Amsterdam
5
(1)

Gezinnen met Wateroverlast krijgen voedingsmiddelen

lees ook ...

Geen Bijbetalingen meer bij Particuliere Laboratoria

Bij particuliere laboratoria hoeven burgers vanaf 15 september geen bijbetalingen meer te doen. Na overleg tussen het Ministerie van Financiën en Planning, het Staatsziekenfonds (SZF) en het Ministeri...

Bureau Eenheid is op 01 juni gestart met het distribueren van voedingspakketten in het district Commewijne. Deze pakketten zijn geschonken door de Chineze Ambassade aan het Instituut van de First Lady(IFL) van Suriname. Bureau Eenheid als werkarm van het instituut voert samen met het IFL, ondersteunt door vrijwilligers het veld werk uit.

De Surinaamse samenleving heeft gehoor gegeven aan de oproep die door  Bureau EENHEID gedaan werd  om gezinnen die vanwege enorme wateroverlast in ernstige noodsitiuaties verkeren en dringende hulp nodig hebben, op te geven. De gezinnen uit Commewijne die zijn opgegeven zijn allen voorzien geworden van een voedselpakket. Tevens heeft het Bureau het district voorzien van bacoven die dagelijks beschikbaar worden gesteld door het ministerie van LVV en het bacove bedrijf FAI.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezinnen met Wateroverlast krijgen voedingsmiddelen