donderdag 23 maart 2023
28.3 C
Paramaribo
11 C
Amsterdam
5
(3)

Gezin wiens woning in brand vloog krijgt steun vp Brunswijk

lees ook ...

IMF beoordeling Suriname niet meer in maart

De voorwaarden, die door het IMF gesteld zijn aan Suriname vóór de review kon plaatsvinden zijn niet gehaald, waardoor de beoordeling van maart niet doorgaat. Ongeveer een half miljard US$ is nog tego...

“Ik doe wat de Almachtige mij ingeeft. Misschien waarderen sommige mensen dat niet, maar als de Almachtige dat waardeert, dan ben ik blij.” Woorden van vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk tegenover journalisten, naar aanleiding van de vele hulp die hij blijft bieden aan behoeftige personen die hem tot op zijn kabinet opzoeken.

Ook gezin Lampoe, wiens huis aan de Magentaweg in brand vloog, heeft de vp bezocht. Dit gezin mag rekenen op steun van Brunswijk. Het verzoek van het gezin is om in aanmerking te komen voor een nieuwe woning of een bouwkavel. De woning vloog op 4 oktober in brand.  De geleden schade zal verder in kaart worden gebracht, zodat de vp een concrete bijdrage kan leveren.

Moeder Lampoe heeft voor hulp aangeklopt bij de vp, waar zij haar angstige momenten met hem heeft gedeeld. Ze vertelde dat zij alleen haar kinderen kon redden tijdens deze brand. “Ik moet nu bij mensen slapen met mijn kinderen. Ik huil elke dag hierover. Daarom ben ik hulp komen zoeken bij u,” zei de wanhopige moeder.

Vp Brunswijk erkent dat de mensen eigenlijk bij het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting of de stichting Ronnie Brunswijk met hun nood moeten. Echter kan hij niet aanzien dat mensen in nood verkeren en helpt daarom waar hij kan.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGezin wiens woning in brand vloog krijgt steun vp Brunswijk