donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
5
(1)

Gewelddadige man stal kaaswielen

lees ook ...

Ramadhin attended conference in Washington, DC

  Health Secretary Amar Ramadhin and his delegation was in Washington, DC, last week to participate in the Pan American Health Organization's. It is the 30th Pan American Sanitary Conference a...

 

In een supermarkt aan de Indira Ghandiweg probeerde een man twee wielen kaas te stelen. De eerste verdween in zijn tas, maar de tweede paste er niet in. Na pogingen het onopgemerkt mee te nemen, stopte hij het zo goed mogelijk in de tas, en nam de achterdeur. Alles werd op camera gevolgd door de eigenaresse van de zaak.

De winkelierster die via de camera de man volgde ging naar hem toe. Zij haalde haar medewerkers erbij. Toen de man begreep dat hij was betrapt viel hij de vrouw aan, haalde een broodmes tevoorschijn en bracht haar enkele messteken toe. De medewerkers grepen in en gaven de dief een flink pakslaag. Er werd alarm geslagen. De politie werd  op de hoogte gesteld, en de kaasdief opgepakt. Ook zijn vervoer, een bromfiets werd door de wetsdienaren meegenomen.

Medewerkers van deze winkel gaven aan dat deze “klant” regelmatig komt “winkelen”. “Het waren eerder wel kleine spullen, maar deze keer heeft hij geprobeerd grote bollen kaas mee te nemen en die zijn duur,”  zeggen medewerkers.

Omstanders hadden in eerste instantie de aanpak  van de dief door het personeel, afgekeurd,  maar toen zij de camerabeelden zagen veranderde hun medelijden in verontwaardiging en scheldpartijen.”Y’e f’furu den snesi sani. Y’e gi blakaman syen. Un srot’en “, werd naar hem toegeroepen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGewelddadige man stal kaaswielen