woensdag 17 april 2024
25 C
Paramaribo
4.9 C
Amsterdam
4
(3)

Getto’s in Suriname beloven volledige steun aan vp Brunswijk voor lotsverbetering

lees ook ...

‘Wan Pipel’ vertoond in Havana ter gelegenheid v...

De ambassade van Suriname in Cuba gaf op dinsdag 9 april 2024 het startschot voor diverse activiteiten ter herdenking van de 45-jarige bilaterale relatie tussen Suriname en Cuba. Dit begon met een spe...

Vicepresident (vp) Ronnie Brunswijk en zijn partij, de Algemene Bevrijdings- en Ontwikkelingspartij (ABOP), winnen aan populariteit in grote delen van achtergestelde wijken. In verschillende van deze wijken hebben de zogenaamde getto’s ABOP-kernen opgericht.

Onlangs ontving de vicepresident tientallen mannen en vrouwen uit deze getto’s bij hem thuis. De groep kwam bij de vp om hem hun volledige steun te betuigen in de aanloop naar de verkiezingen van 2025, vooral voor de verbetering van de levensomstandigheden van de achtergestelde Afro-Surinaamse gemeenschap.

Ze verzekerden de vp dat hij op de steun van de getto’s kan rekenen. Tijdens deze ontmoeting kondigde Rinaldo Mussendijk, ook bekend als Powisi van Abra Broki, aan dat hij een locatie beschikbaar zal stellen voor het openen van een ABOP-centrum. “Bravo, tek you bigup,” zei Powisi. Bovendien zijn er ABOP-kernen gestart in Van Dijk en Sophia’s Lust.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

8 REACTIES

8 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGetto's in Suriname beloven volledige steun aan vp Brunswijk voor lotsverbetering