maandag 4 maart 2024
25 C
Paramaribo
8.8 C
Amsterdam
4
(1)

Gesprek tussen Santokhi, Ali en Bolsonaro unicum

lees ook ...

Wetenschappers AdekUS in Beraad Over Arbeidsvoorwaarden

De Vakvereniging van Wetenschappelijk Personeel van de Anton de Kom Universiteit van Suriname (VWPU) heeft actie ondernomen door het stopzetten van colleges en examens. De reden achter dit besluit is ...

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking, noemt het gesprek van president Chandrikapersad Santokhi president Jaïr Messias Bolsonaro van de Federatieve Republiek Brazilië en Mohamed Irfaan Ali van de Coöperatieve Republiek Guyana een unicum.

De bewindsman geeft aan dat Suriname in de afgelopen 10 jaar langzaam aan was gegaan naar volledige isolatie. “Deze regering is wel van plan om alle relaties naar een nieuwe hoogte te tillen”, zegt minister Ramdin. Volgens de minister zullen er initiële discussies zijn met oog op voordeel voor alle drie landen.

De regionale integratieprocessen van Zuid-Amerika staan tijdens het trilateraal gesprek hoog op agenda. Er moet een strategische samenwerking tussen Suriname, Brazilië en Guyana tot stand komen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGesprek tussen Santokhi, Ali en Bolsonaro unicum