woensdag 6 december 2023
23.9 C
Paramaribo
3.5 C
Amsterdam
0
(0)

Gesprek met belanghebbenden nieuwe waterbron Paradise

lees ook ...

Man veroordeeld voor betrokkenheid bij drugssmokkel Suriname...

De militaire kamer heeft van de rechtbank Arnhem Commando Sil A. veroordeeld tot een gevangenisstraf van vier jaar wegens zijn betrokkenheid bij drugs- en wapensmokkel. De 44-jarige A. wordt beschuldi...

Op het terrein van het productiestation van de Surinaamse Waterleiding Maatschappij (SWM) te Paradise, Nickerie, vond er vanmorgen een samenkomst plaats voor de belanghebbenden. Het doel was om hen te informeren over de boringswerkzaamheden die vanaf maandag 02 oktober zullen plaatsvinden.

Kuldipsingh Oil Field Services zal in opdracht van de regering een waterbron boren op het terrein van SWM te Paradise, zodat de buurtbewoners over ongeveer 06 weken voldoende gezond drinkwater uit de kraan kunnen krijgen.

Onder de aanwezigen bevonden zich Districtscommissaris Senrita Gobardhan, de Assembleeleden Stephen Madsaleh en Harriët Ramdien, vertegenwoordigers van het Kabinet van de President, de heer Bierdja (Diensthoofd SWM Vestiging West), DR-leden, de Bestuursdienst, buurtbewoners en medewerkers van Kuldipsingh.

De DC en overige sprekers feliciteerden de buurtbewoners en bedankten hen voor hun geduld. Verder werd aan hen gevraagd om zuinig om te gaan met water. Buurtbewoner Aziz Kalidien die heel blij is met deze ontwikkeling, bedankte de regering namens de bewoners van Paradise.

De werkzaamheden zullen 01 maal 24 uur plaatsvinden. Aan de gemeenschap wordt gevraagd om rekening te houden hiermee en medewerking te verlenen waar nodig.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGesprek met belanghebbenden nieuwe waterbron Paradise