donderdag 6 oktober 2022
32.7 C
Paramaribo
15.7 C
Amsterdam
1
(1)

Gemoederen bij de brandweer verhit

lees ook ...

Opheffen van het AOW gat en meer

Op woensdag 28 september 2022 heeft een delegatie van Het Overkoepelend Orgaan Bestrijding AOW-gat Surinaamse (ex-)Koninkrijksgenoten (HOOB), onder leiding van de stichtingsvoorzitter, de heer Dennis ...

De bond van de brandweer hield vandaag een algemene ledenvergadering (alv) , waarbij de gemoederen verhit waren. De leden waren niet te spreken over het feit dat Juspol niets heeft gedaan om de beloften waar te maken die in augustus waren gedaan, toen de minister op bezoek was bij de brandweer.

Er werd onder andere toen gesproken over de kleding- en voedingstoelage en de ziektekostenverzekering. De Algemene Leden Vergadering werd verdaagd tot een nader te bepalen datum. De brandweermannen togen toen naar het kabinet van vicepresident Ronnie Brunswijk, maar de Vicepresident was niet op het kabinet.

Op woensdag 28 september 2021 volgt er een gesprek tussen de vakbond bij het Korps Brandweer Suriname en de minister van Justitie en Politie (Juspol), Kenneth Amoksi.

De leden van de brandweer hebben op 29 augustus in een algemene ledenvergadering (alv) John Seedorf afgezet als voorzitter en gekozen voor interimvoorzitter, Wendel Oosterwolde.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemoederen bij de brandweer verhit