zondag 14 juli 2024
30 C
Paramaribo
20.6 C
Amsterdam
0
(0)

Gemengd team voert roadblocks en snelheidscontroles uit op Indira Gandhiweg

lees ook ...

Chinese ambassadeur en vp Brunswijk blikken terug op vruchtb...

Ambassadeur Han Jing van de Volksrepubliek China verlaat Suriname na drie dienstjaren. Tijdens een afscheidsbezoek op woensdag 10 juli 2024 aan Vice-President (vp) Ronnie Brunswijk, spraken beide func...

Van dinsdag 30 mei tot en met zondag 4 juni 2023 heeft een gemengd team van Regio Midden intensieve surveillances uitgevoerd op de Indira Gandhiweg. Tijdens deze operatie werden roadblocks en snelheidscontroles opgezet, waarbij er streng werd gecontroleerd op geldige autobescheiden en verkeersovertredingen werden aangepakt. In totaal zijn er 43 overtreders beboet met een snelrecht proces-verbaal.

De overtredingen die zijn geconstateerd, kunnen als volgt worden samengevat: Overschrijding van de maximumsnelheid (12 gevallen), rijden zonder dat het voertuig een herkeuring heeft ondergaan (2 gevallen), inname van het rijbewijs wegens het overschrijden van de maximumsnelheid binnen de bebouwde kom (18 gevallen), rijden zonder geldig rijbewijs (11 gevallen).

De politie doet een dringend beroep op alle weggebruikers, met name autobestuurders, om zich strikt te houden aan de wettelijke verkeersregels. Het is belangrijk om rekening te houden met de vastgestelde maximumsnelheden op de weg. De controles zullen onverminderd doorgaan om de verkeersveiligheid te waarborgen.

 

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemengd team voert roadblocks en snelheidscontroles uit op Indira Gandhiweg