donderdag 30 maart 2023
30 C
Paramaribo
11.1 C
Amsterdam
0
(0)

Gemeenten Gods ondersteunt land in strijd tegen pandemie

lees ook ...

Drie nummers Kater op de top 40 lijst

Suriname geniet nog van de hitsong: ‘Fa un de ya’ van Kater Karma & Kenny B. Het nummer ‘Faandi’ is nieuw binnen in de Nationale Top 40.  Drie weken lang heeft ‘Fa un de ya’ op nummer 1 gestaan in...

De Gemeenten Gods Suriname hebben in samenwerking met The Convoy of Hope, een 40-voet container met medische veiligheidsattributen gedoneerd aan frontlinie gezondheidswerkers in de strijd tegen de covid-19-pandemie. Er zijn onder andere persoonlijke beschermingsmiddelen ter waarde van ruim US$ 148.000, handschoenen en de veel gevraagde N95 maskers. The Convoy of hope is een hulporganisatie in de Verenigde Staten.

“Toen wij op de hoogte werden gesteld over de noodzaak van beschermmiddelen hebben we hulp gevraagd aan onze partners in de USA, de Assemblies of God World Missions. Wij willen op deze manier onze bijdrage leveren in de strijd tegen de covid-19”, aldus de voorzitter van de Gemeenten Gods Suriname, pastor Irving Chin Sie Jen. De gemeente verwacht binnenkort een tweede container met dezelfde inhoud.

De overheid heeft medewerking verleend voor het verkrijgen van vrijstelling van alle kosten om de goederen in te klaren. Deze goederen worden gegeven aan het ministerie van Volksgezondheid, die het op haar beurt  zal distribueren onder de instellingen. Het Diakonessenhuis is bereid gevonden, haar opslagplaats ter beschikking te stellen hiervoor.

Naast de beschermmiddelen zal ook uit blijk van waardering een grantangi geschenk gegeven worden aan de gezondheidswerkers van het Diakonessenhuis, die de afgelopen periode onafgebroken hun krachten hebben gegeven in de strijd tegen deze pandemie. De patiënten zullen gratis een Johannes evangelie boekje ontvangen, dat deel is van het project Free Indeed.

De Gemeenten Gods Suriname hoopt als kerk Hiermee, ook anderen te inspireren om solidair te zijn in de strijd tegen de covid-19-pandemie en tevens onze medestrijders in de gezondheidssector te stimuleren.

 

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemeenten Gods ondersteunt land in strijd tegen pandemie