Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Gemeenschap van Apoera heeft zich zelf achter gehouden

Geplaatst

op

door

De president van de Republiek Surinameheeft de afgelopen dagen doorgebracht te Apoera in West Suriname. Bij eenofficieel gelegenheid waarbij ere en aanvang gemaakt zou worden met asfalteringswerkzaamhedenkwam het Staatshoofd aan het word. Hij gaf onder andere dat de gemeenschap vanApoera hun eigen ontwikkeling stil heeft gehouden door verkeerd gemaaktekeuzes. De president benadrukt dat hij niemand verwijd maar dat Apoera heden tendage veel verdr moest zijn. Culturu.com voert u terug naar de toespraak vanpresident Desire Bouterse

1 Reactie

1
Reageer op dit artikel

1000
Winston

In het bos kan je niet ontwikkelen. Ik welk deel van uit Suriname zijn ze vooruit gegaan. Wat is er ontwikkeld buiten de districten. Wat heeft 3 tabetje.wat heeft stoelmanseiland. Alles alles alles in Suriname heeft zichzelf achter gehouden. Nu komt er ontwikkeling door Baas. BOUTA. eindelijk gaat er wat gebeuren . Ontwikkeling gebeurd nu. Ja door de beste president van SurinameAdvertentie

Suriname

Tommie Christaan in Surinaamse video clip van Damaru

Geplaatst

op

door
Lees verder

Suriname

Hoofd Luchtvaartdienst ontheven

Geplaatst

op

door

Het hoofd van de Luchtvaartdienst, Faizel Baarn, is met onmiddellijke ingang uit zijn functie ontheven. In het voorbije weekend is het besluit bekrachtigd tijdens een vergadering op het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C).

Zijn buitenfunctiestelling houdt direct verband met de verdwijning van het tweemotorig vliegtuig. Het toestel is op 12 oktober vanaf het vliegveld Zorg en Hoop opgestegen. Kort daarna is het radiocontact met de luchtverkeersleiders verbroken.

Als eindbestemming was Curaçao opgegeven. In het toestel zaten er vermoedelijk twee personen. Contact tussen Suriname en buitenlandse luchtverkeersdiensten heeft aan het licht gebracht, dat het vliegtuig niet in Curaçao is aangekomen. Formeel wordt dit toestel als “vermist” aangemerkt.

Lees verder

Meest gelezen

X