maandag 27 maart 2023
25 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
0
(0)

Gemeenschap draagt bij aan ideeen voor local content

lees ook ...

Buurtbewoners houden verdachte staande

Op zaterdag 25 maart 2023 heeft de politie van het bureau Lelydorp een succesvolle arrestatie uitgevoerd na een dievenmelding aan de Sahiwalsteeg. In samenwerking met medewerkers van Surveillance Regi...

De gelegenheid tot het insturen van inzendingen uit de gemeenschap voor de ‘Werkgroep Local Content’, is op verzoek verlengd met een maand tot 15 november 2021.  De werkgroep werd op 05 augustus jongstleden geïnstalleerd door minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking (BIBIS)

De sub-werkgroepen proberen uiteindelijk te komen tot het vinden van evenwicht in het ontwikkelen van het Surinaams menselijk kapitaal en het creëren van een gastvrije sfeer om internationale investeerders te stimuleren hun bijdrage te leveren aan de opbouw van onze economie.

Minister Ramdin had reeds geduid op de noodzaak voor een grondige inventarisatie waar de bijdrage uit de gemeenschap, naast die van de werkgroep, ook mee wordt genomen. Bij deze bijdrage wordt gedacht aan instanties (stichtingen, verenigingen, e.d.) die zich reeds inzetten voor grotere groepen, bekend zijn met de specifieke omstandigheden van hun doelgroep en daardoor gericht suggesties kunnen doen voor de invulling van de Surinaamse local content.

De minister benadrukt nog steeds dat er geen beloftes kunnen worden gedaan of garanties kunnen worden gegeven dat alle suggesties worden meegenomen maar verzekerd dat ze serieus worden bekeken. Het formulier voor de indiening van de suggesties kan men verkrijgen via email: localcontentsuriname@gmail.com.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemeenschap draagt bij aan ideeen voor local content