dinsdag 27 september 2022
33.4 C
Paramaribo
10.9 C
Amsterdam
4
(1)

Gemeenschap bevoorraad Ashiana na oproep directeur

lees ook ...

GBB reikt 466 grondpapieren uit te Goede Verwachting

Er zijn door het ministerie van Grondbeleid en Bosbeheer (GBB), woensdag, in totaal 466 grondpapieren uitgereikt aan bewoners te Goede Verwachting. Na lang wachten hebben de bewoners van dit gebied, m...

De directeur van Ashiana Brenda van Daal heeft in een noodkreet laten horen op social media. Ze riep de samenleving op voor dringende hulp aan de instelling. De leiding van het tehuis bleek niet meer in staat om haar 250 bewoners dagelijks te voorzien van voeding. Oorzaak hiervan zijn de late storting en de verhoogde prijzen van goederen.

De samenleving heeft heel positief hierop gereageerd. Met de donaties die binnen zijn gekomen kan het tehuis volgens de directeur een week verder.

De voorraadkamer van het tehuis was leeg. Nu blijven de donaties binnenstromen. De rekken worden nu gevuld. Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft reeds contact gemaakt. Er is verder een meeting gepland met het ministerie. De directeur weigert het bedrag van de subsidie prijs te geven. Maandelijks lukt het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemeenschap bevoorraad Ashiana na oproep directeur