woensdag 29 maart 2023
25.5 C
Paramaribo
6.4 C
Amsterdam
4
(1)

Gemeenschap bevoorraad Ashiana na oproep directeur

lees ook ...

Roadblocks en verhoogde surveillance in regio Midden

De politie van Regio Midden heeft in verband met de verhoogde surveillance, samen met een gemengde eenheid, in de periode van 1 tot en met 24 maart 2023, op verschillende locaties roadblocks gehouden....

De directeur van Ashiana Brenda van Daal heeft in een noodkreet laten horen op social media. Ze riep de samenleving op voor dringende hulp aan de instelling. De leiding van het tehuis bleek niet meer in staat om haar 250 bewoners dagelijks te voorzien van voeding. Oorzaak hiervan zijn de late storting en de verhoogde prijzen van goederen.

De samenleving heeft heel positief hierop gereageerd. Met de donaties die binnen zijn gekomen kan het tehuis volgens de directeur een week verder.

De voorraadkamer van het tehuis was leeg. Nu blijven de donaties binnenstromen. De rekken worden nu gevuld. Het ministerie van Sociale Zaken en Volkshuisvesting heeft reeds contact gemaakt. Er is verder een meeting gepland met het ministerie. De directeur weigert het bedrag van de subsidie prijs te geven. Maandelijks lukt het moeilijk om de eindjes aan elkaar te knopen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGemeenschap bevoorraad Ashiana na oproep directeur