dinsdag 28 maart 2023
30 C
Paramaribo
7 C
Amsterdam
5
(1)

Geldverdelende Brunswijk trekt aandacht van Concacaf

lees ook ...

President can only explain rising exchange rates on Tuesday

The Surinamese government will not provide an explanation to the National Assembly until Tuesday regarding the dramatic rise in currency exchange rates in Suriname. Marinus Bee, the chairman of the as...

Video’s van Ronnie Brunswijk, de vicepresident, maar ook eigenaar van het voetbalteam Inter Moengotapoe zijn viraal gegaan. Op de video’s is te zien hoe Brunswijk in de kleedkamer van CD Olimpia na de voetbalwedstrijd US dollars verdeelde. “We zijn enorm bezorgd over de inhoud van een video die circuleert op sociale media, omdat er vragen rijzen over de integriteit rond de Concacaf League-wedstrijd tussen Inter Moengotapoe en CD Olimpia” is de reactie van Concacaf op officiële kanalen van de organisatie.

Brunswijk besloot buiten alle verwachtingen deel te nemen aan de Concacafwedstrijd tussen CD Olimpia en Inter Moengotapoe. Hij speelde de eerste helft als captain, om uiteindelijk in te tweede helft te worden vervangen. Na de verloren wedstrijd(0 – 6) begaf hij zich naar de kleedkamer van CD Olimpia en gaf demonstratief geld aan de staf en spelers van de voetbalclub. Daarna deelde hij hen mee, dat hij de vicepresident van het land is. Hiervoor kreeg hij een applaus van de aanwezigen.

De video’s gingen viraal en zijn gezien door een ieder die maar wilde, dus ook de Concacaf. “De zaak wordt doorverwezen naar de disciplinaire commissie die een formeel onderzoek zal instellen. Wanneer dat proces is afgerond zal er een nadere update worden gegeven”, aldus de Concacaf. De Concacaf heeft hierin genoeg reden gezien om een onderzoek in te stellen.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeldverdelende Brunswijk trekt aandacht van Concacaf