maandag 15 juli 2024
33 C
Paramaribo
20.8 C
Amsterdam
0
(0)

Geldsmokkelaar op Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden

lees ook ...

Mening Carl Breeveld adviseur partij DOE

Ex- parlementariër Carl Breeveld is adviseur van de politieke partij DOE.  De regering heeft volgens hem wel macro-economisch redelijk resultaat bereikt, maar het volk is vergeten. Grote armoede is da...

Luchthavenautoriteiten hebben onlangs de 39-jarige reiziger Gilberto D. voor overtreding van de Deviezenwet op de J.A. Pengel internationale luchthaven aangehouden. Hij stond op het punt stond af te reizen naar Brazilië en probeerde een groot geldbedrag in US-dollar het land uit te voeren. Passagiers mogen met een bedrag tot US$ 10.000 reizen. Voor alles daarboven is toestemming nodig.

Bij het inchecken werd het geldbedrag ontdekt in twee zogenaamde geschenkpakketten die in zijn reiskoffer en handbagage waren verborgen. De verdachte reiziger werd overgedragen aan de politie van Zanderij die inmiddels was ingeschakeld.

De geldsmokkelaar Gilberto werd vervolgens samen met het in beslag genomen geldbedrag ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Fraude en Economische delicten van de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak wordt verder door de afdeling Fraude en Economische delicten en het Financieel Onderzoek Team onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeldsmokkelaar op Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden