woensdag 29 maart 2023
26.5 C
Paramaribo
13.2 C
Amsterdam
0
(0)

Geldsmokkelaar op Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden

lees ook ...

Workshop watermanagement in Spice Quest voor studenten

Het onderdirectoraat Onderzoek en Innovatie  Ministerie van het ministerie van Openbare Werken (OW) heeft op woensdag 22 maart in samenwerking met het Ministerie van Ruimtelijke Ordening en Milieu (RO...

Luchthavenautoriteiten hebben onlangs de 39-jarige reiziger Gilberto D. voor overtreding van de Deviezenwet op de J.A. Pengel internationale luchthaven aangehouden. Hij stond op het punt stond af te reizen naar Brazilië en probeerde een groot geldbedrag in US-dollar het land uit te voeren. Passagiers mogen met een bedrag tot US$ 10.000 reizen. Voor alles daarboven is toestemming nodig.

Bij het inchecken werd het geldbedrag ontdekt in twee zogenaamde geschenkpakketten die in zijn reiskoffer en handbagage waren verborgen. De verdachte reiziger werd overgedragen aan de politie van Zanderij die inmiddels was ingeschakeld.

De geldsmokkelaar Gilberto werd vervolgens samen met het in beslag genomen geldbedrag ter voorgeleiding overgedragen aan de afdeling Fraude en Economische delicten van de politie. Na overleg met het Openbaar Ministerie is de verdachte door de politie in verzekering gesteld. Deze zaak wordt verder door de afdeling Fraude en Economische delicten en het Financieel Onderzoek Team onderzocht.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

1 REACTIE

1 Reactie
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeldsmokkelaar op Johan Adolf Pengelluchthaven aangehouden