zaterdag 25 mei 2024
26 C
Paramaribo
14.9 C
Amsterdam
5
(1)

Geldautomaten ondergaan grote veranderingen

lees ook ...

Jeugdraad Suriname zet zich in voor klimaatbewustzijn en gez...

In het kader van het project ‘De betrokkenheid van de Jeugdraad Suriname bij klimaatverandering en gezondheid gerelateerde activiteiten’, hebben leden van de Jeugdraad Suriname op zaterdag 18 mei 2024...

Het lijkt erop dat er enkele opwindende veranderingen op komst zijn voor de geldautomaten (ATM’s). Het gebruik van SRD 500 en SRD 200 biljetten in de geldautomaten zal het gemak voor gebruikers vergroten, vooral voor diegenen die grotere bedragen willen opnemen. De verwachting dat deze nieuwe biljetten binnen ongeveer drie maanden in alle geldautomaten beschikbaar zullen zijn, is zeker goed nieuws.

Het feit dat BNETS werkt aan een nieuw systeem dat minder afhankelijkheid van de grote banken vereist, is ook opmerkelijk. Dit zou kunnen betekenen dat BNETS meer autonomie krijgt in hun operaties en beter in staat is om hun diensten te beheren en te monitoren.

Het verhogen van de transactielimieten is ook een belangrijke ontwikkeling, vooral als het mogelijk wordt om SRD 8.000 in één keer op te nemen. Dit zal veel gebruikers ten goede komen, maar het is ook goed om te weten dat de maximale dagelijkse opnamelimiet nog steeds wordt bepaald door individuele banken.

Al met al lijken deze veranderingen de toegankelijkheid en het gemak van het bankieren via geldautomaten in Suriname te verbeteren.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeldautomaten ondergaan grote veranderingen