vrijdag 1 december 2023
31.5 C
Paramaribo
0.5 C
Amsterdam
0
(0)

Gehouden Social Media Congres Suriname

lees ook ...

Japanse financiële injectie voor vernieuwing pompgemalen Gro...

Op dinsdag 21 november 2023 heeft minister Riad Nurmohamed van Openbare Werken zich persoonlijk georiënteerd bij de cruciale pompgemalen van de Sommelsdijckskreek en Drambrandergracht. Tijdens deze in...

Tijdens de 7e editie Social Media Congres Suriname (SMCS), dat gehouden werd van 23 tot en met 25 oktober 2023 in het Torarica Resort werd middels toespraken en paneldiscussies onder de aandacht gebracht hoe social media mogelijkheden biedt om geld te verdienen. Het initiatief kwam van Ineffable N.V., die jaarlijks het evenement organiseert. Er waren meer dan 400 deelnemers. Succesvolle gebruikers van social media hebben inzichten gedeeld.

“Zorg ervoor dat wij, Surinamers, de goede kant van Suriname laten zien”, aldus Jean-luc van Charante, CEO van Ineffable N.V.  Social media is in staat toeristen aan te trekken. Het bedrijfsleven, studenten, programmamakers, maar ook Surinaamse influencers en content creators waren aanwezig.

“Op de eerste dag is voor terugkerende SMCS-bezoekers een workshop ingebouwd. Daarnaast was er meer entertainment tijdens de conferentiedagen en een uitgebreide networking party”. Van Charante spreekt van een geslaagde conferentie, met als hoogtepunt het bezoek van de nationale voetbalvrouwenselectie van Suriname als verassing bij dit evenement en de aanwezigheid van de beroemde Ghanese vlogger Wodemaya. Hij vertelde zijn verhaal. Anderen deden hetzelfde. Enrico Bommel wist zijn bedrijf via Tik Tok te promoten vanuit de VS. Hot sauces, marinades en kruiden  van zijn bedrijf ‘Su Yum Foods’ zijn nu ook in Suriname te krijgen. Goed beeldmateriaal en constant posten zijn volgens hem belangrijke aspecten om te groeien.

Een ander geweldig resultaat was de samenwerkingsovereenkomst met UNASAT, die het komend jaar cursussen en opleidingen met betrekking tot social media en online marketing zal ontwikkelen.

Bron: De Communicatie Dienst Suriname

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGehouden Social Media Congres Suriname