donderdag 25 juli 2024
32 C
Paramaribo
20.2 C
Amsterdam
0
(0)

Geen visum naar de VS tussen 31 juli en 23 augustus

lees ook ...

Nieuwe regels voor vuilophaalbedrijven in de maak

Vanaf donderdag zal het huisvuil weer normaal worden opgehaald in Suriname, na enkele dagen van ophoping langs de straten in diverse districten. De meeste ondernemers die verantwoordelijk zijn voor de...

De Amerikaanse ambassade in Paramaribo heeft meegedeeld dat er ‘personeelswijzigingen’ plaatsvinden tussen 31 juli en 23 augustus dit jaar. Hierdoor is het tijdelijk niet mogelijk om een visum naar Amerika aan te vragen.

Ook de routinezaken zoals consulaire diensten, diensten voor Amerikaanse burgers en visumaanvragen voor derden zijn in deze periode onhold gezet door de ambassade. Drie weken lang zal dat niet mogelijk zijn.

Sinds januari dit jaar is een nieuw proces van start gegaan voor het verkrijgen van een visum bij de Amerikaanse ambassade. Het geven van de visuminformatie is vereenvoudigd en het visum-afspraaksysteem is versoepeld. De nieuwe dienst op de diplomatieke post maakt het mogelijk aan de informatie te komen, visumleges te betalen en een afspraak te maken voor een niet-immigrantenvisum via de website.

Bron: de ware Tijd

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeen visum naar de VS tussen 31 juli en 23 augustus