donderdag 25 juli 2024
28 C
Paramaribo
22.3 C
Amsterdam
0
(0)

Geen staking meer bij BOG door tussenkomst rechter

lees ook ...

Paul Somohardjo ontkracht geruchten over ruzie met Brunswijk...

Er is niets aan de hand tussen de PL en de ABOP. De samenwerking tussen de PL en de ABOP gaat nooit kapot. Er is ook geen enkel probleem met ABOP-voorzitter Ronnie Brunswijk. Als ik hem nu bel om te k...

De staking bij het Bureau Openbare Gezondheidszorg (BOG) is volledig stopgezet door een besluit van de rechter. Partijen zijn akkoord gegaan om verder te   onderhandelen. Het ministerie van Volksgezondheid heeft dit meegedeeld.

Men zal weer aan tafel gaan om zaken af te ronden. Het ministerie van Volksgezondheid en het Bureau voor Openbare Gezondheidszorg zijn nu van plan constructief samen te werken aan een goede oplossing.

Het ministerie erkent het geduld en begrip van alle betrokkenen tijdens de staking en benadrukte de noodzaak van een stabiele en continue gezondheidszorgvoorziening voor het land. Het streven naar hoogwaardige gezondheidszorg en het verbeteren van de volksgezondheid in Suriname blijft gehandhaafd.

“We zijn vastbesloten om samen te werken met alle belanghebbenden om toekomstige verstoringen te voorkomen en een constructieve dialoog te onderhouden voor het welzijn van onze medewerkers en de bevolking”, aldus het ministerie.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeen staking meer bij BOG door tussenkomst rechter