Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Geen sprake van zestig COVID-19-gevallen in Surinaamse stad Moengo

Geplaatst

op

Daniëll Veira. Beeld Youtube

Daniëlle Veira, directeur van het Directoraat Nationale Veiligheid (DNV), ontkracht berichten dat er zestig personen nabij de oostelijke grens in Moengo zijn besmet. Deze neppe informatie zou in een spraakbericht worden verspreid.

“Als dat het geval was dan zouden wij in een ernstige noodsituatie verkeren in dit land. Laten wij ophouden om zulke slechte dingen te wensen”, zegt de veiligheidstopper.

Zij benadrukt dat het om valse informatie gaat en vraagt daarom de totale gemeenschap om te stoppen met het verspreiden van dit bericht.

Reageer op dit bericht

Reageer op dit artikel

1000


Advertentie

Suriname

Brug Stolkertsijver gesloten om toename COVID-19 in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

De orde- en veiligheidsmaatregelen om verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan, worden verscherpt. Ingaande vandaag is de brug te Stolkertsijver gesloten voor in- en uitgaand verkeer.

Het COVID-19 Crisis Management Team monitort de recente toename van positieve coronagevallen nauwgezet om zo goed als mogelijk controle te hebben over de situatie.

In Suriname zijn er gisteren twee personen positief getest op het COVID-19-virus, waardoor het aantal COVID-19-positieven komt op 14. Het land telt nu 4 actieve gevallen en 331 personen zijn in quarantaine. Een persoon is overleden, terwijl 9 genezen zijn verklaard.

Culturu.com

Lees verder

Suriname

Binnen enkele uren 14de COVID-19-geval in Suriname

Geplaatst

op

Corona Virus

Voor vandaag alleen zijn twee personen positief getest op het COVID-19-virus. Enkele dagen terug was er ook al een geval. De teller positief geteste personen in Suriname staat op 14. Details over de laatste patiënt zijn niet bekend.

Een persoon uit Albina is op 27 mei positief getest op het virus. De situatie van de 13de persoon is stabiel. Hij is overgebracht naar het Regionaal Ziekenhuis Wanica. De afdeling epidemiologie is nu bezig met verdere contact tracing van deze twee personen. 

Lees verder
Advertentie

Laatste reacties

Meest gelezen