donderdag 30 mei 2024
31 C
Paramaribo
15.9 C
Amsterdam
0
(0)

Geen overbruggingstoelage van 50% voor veiligheidsbonden

lees ook ...

De veiligheidsbonden hebben geen overeenstemming bereikt met de cluster van ministers over 50% overbruggingstoelage. Er zijn geen concrete toezeggingen gedaan gisteren op de bijeenkomst waar ook Ravaksur en onderwijsbonden aanzaten. De veiligheidsbonden hebben de vergadering eerder verlaten uit ontevredenheid. Op 14 september komt er een vervolggesprek.

Minister Albert Ramdin van Buitenlandse Zaken, International Business en Internationale Samenwerking leidde de cluster van ministers. Volgens de regeringsvertegenwoordigers was er nooit afgesproken, dat er uitsluitsel zou zijn over de overbruggingstoelage met de veiligheidsbonden, maar dat men op een vergadering met de vakcentrales en grote vakbonden na zou gaan wat mogelijk is.

Veiligheidsbonden vinden dat er resultaat moet komen, omdat het gesprek te lang duurt. Toezeggingen aan de bonden, zal consequenties hebben voor het hele ambtenarenapparaat. Er zijn geen concrete toezeggingen gedaan aan Ravaksur en de onderwijsbonden. In december zal de koopkrachtversterking verlopen. In het vervolggesprek zullen de mogelijkheden op tafel worden gelegd.

De veiligheidsbonden zullen vandaag om 7.00 bijeenkomen in het CLO-gebouw voor de algemene ledenvergadering en verdere  planning.

Bron: Starnieuws

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeen overbruggingstoelage van 50% voor veiligheidsbonden