maandag 8 augustus 2022
25.7 C
Paramaribo
20.9 C
Amsterdam
0
(0)

Geen Feestje voor jubilarissen Binnenlandse Zaken, wel Gratificatie

lees ook ...

Reactie regering op beslissing Constitutioneel hof inzake ki...

Het Constitutioneel Hof van de Republiek Suriname heeft op 05 augustus 2022, een belangrijke en historische toetsing gedaan van de kiesregeling in relatie tot fundamentele nationale, regionale en inte...

De jubilarissen  en gepensioneerden van het Ministerie van Binnenlandse Zaken (Biza) van het ministerie zullen in de plaats van de gebruikelijke huldiging een eenmalige gratificatie ontvangen over de periode 2015 tot en met 2019. Vanwege de Covid-19 situatie kan het ministerie geen huldiging bijeenkomst organiseren, zoals het gewend is te doen. Op basis van het bovenstaande is al hetgeen dat gepaard zou gaan met de organisatie van de huldiging bijeenkomst in geld uitgedrukt ten bate van de jubilarissen en gepensioneerden.

Het Directoraat Binnenlandse Zaken en het Directoraat Human Resource Management zullen de gratificatie op twee verschillende tijdstippen uitkeren waarbij een deel van de gehuldigden al in mei van dit jaar heeft ontvangen en het ander deel in juni van dit jaar zal volgen. Het Directoraat Algemene Zaken, zal de gratificatie uitkeren in juni en augustus van dit jaar.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGeen Feestje voor jubilarissen Binnenlandse Zaken, wel Gratificatie