Suriname ALTIJD Dichtbij

Suriname

Geen brandstofverhoging voorlopig in Suriname

Geplaatst

op

Refuel 2157211 340

In Suriname zal de brandstofverhoging voorlopig niet worden doorgevoerd. Het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie in een beschikking aangegeven dat de governmenttake verhoogd is.

Per vandaag zouden de pompprijzen volgens die beschikking verhoogd worden. De beschikking is nu aangehouden. De verhoogde pompprijzen is voor de samenleving en pomphouders een verrassing wordt aangegeven.

Doordat de voorbereidingen niet goed zijn verlopen en er niet goed gecommuniceerd is, heeft het ministerie de beschikking aangehouden. Vanmorgen is een formele intrekkingsbeschikking gestuurd naar alle oliemaatschappijen. Hierin schrijft de directeur van Handel, Yvette Rokadji dat er medewerking wordt gevraagd om de aangekondigde brandstof beschikking tot nader order aan te houden.- Culturu.com

9 Reacties
9 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Robby
woensdag 19 augustus 2020 16:45

Goedzo

Bryan
donderdag 20 augustus 2020 08:17

Wat goed zo??????? Surinamers rijden rond in auto’s die evenveel wegen als een kleine amfibievoertuig en evenveel slurpen als een 2 motorig vliegtuig. Laat hen gewoon die toeslag betalen en niet te vergeten een flinke wegenbelasting. 80% leeft alsof het Dubai is al dan niet verkregen over de ruggen van anderen en of corruptie. Wie een auto van 70k usd kan kopen heeft vast ook genoeg over voir brandstoftoeslag, milieutoeslag, wegenbelasting etc. Straten moeten onderhouden worden en dat vergeet men vaak. En al die houtopleggers gewoon de wegenbelasting verhogen met 1000%, omdat zij het zijn die highway naar de kloten… Lees verder »

Robby
donderdag 20 augustus 2020 09:25

Ja goedzo. Ga deze regering vertellen. Ze beginnen goed. Bouterse verdeelde pakketten aan de armen. Deze regering geeft aan de rijke die auto s hebben . Geen verhoging. Goedzo

Bryan
donderdag 20 augustus 2020 09:44

Pakketten om.stemmen te kopen. Zuiver zo een blindganger en hersenloze garnaal als alle paarse afval. En even voor jouw info. Deze regering kan niets verdelen als bouterse en zijn crinlminele bovenbende al alles leeggeroofd hebben. Hoe zielig kan een zogenaamd staatshoofd (drugshond) zijn als hij alle pc’s etc laat meenemen. Hoe zielig kan je nog zijn als hij als.demissionairw regering toch nog besluiten neemt. Dan ben jij 100% niet bekwaam om niet in te zien en getuige van respectloosheid naar het volk toe in de wetendheid dat hij niet alleen de nieuwe regering in problemen brengt maar het hele land.… Lees verder »

Robby
donderdag 20 augustus 2020 10:12

Wat zielig. De beste president is Bouterse. Weet je waarom. Kijk hoeveel mensen op hem stemmen. Vanaf 1980 is hij de baas in het land. Als men hem niet goed vond had hij veel minder stemmen. Blijkbaar doet hij toch iets goed. He jij zei wat goedzo. Brandstof moet verhoogd worden haha ook jou president doet iets wat jou niet zint en zo hebben alle presidenten hun dingen waar wij het nooit altijd mee eens zullen zijn maar geef de man de tijd om zijn 5 jaar goed te doen onder zijn beleidsvisie

Bryan
donderdag 20 augustus 2020 10:15

Beste robby,
Ben jij nou paars of kleurloos?
Nu pleit jij ervoor dat chan de tijd moet krijgen.
Tuurlijk moet hij dat, want die beerput van paars is o zo diep en verrot.
Men moge zeggen wat men wilt.
Nog 1 jaar ndp en surinamers werden kanibalen wegens voedselgebrek dankzij bouta.
Het enige wat in overvloed wordt geimporteerd is coke…olv bouterse en sardjoe

Bryan
donderdag 20 augustus 2020 10:16

Ik hou het hierbij want het voor ieder duidelijk dat de paarse fecalie jou heerlijk smaakt.

Robby
donderdag 20 augustus 2020 10:41

Beste Bryan

Ik ben van de NPS. Ik zie de fouten die er gemaakt zijn. Door Bouterse en wie dan ook. Maar ik ben ook eerlijk om te zeggen dat een groot deel van de bevolking van bouterse houd. En dat kan je niet onder stoelen of banken schuiven..en elk president fouten maakt. De 1 meer dan de ander en nu tijd dat deskundigen kijken waar het geld is. Maar 1 van de beste of meeste geliefde presidenten is Bouterse

Percy
vrijdag 21 augustus 2020 09:16

De ex president maakt fouten ?
Wie dat denkt heeft geen idee waar het beest Bouterse echt mee bezig was.
Het heeft voor zo een persoon geen zin meer om alles uit te leggen.
En ja, ik kan ook makkelijke via omkoping een horde mensen achter mij krijgen.Advertentie

Suriname

Augustus 2021 nieuwe veerboot voor verbinding Suriname en Frans-Guyana

Geplaatst

op

Franse Ambassadeur Antoine Joly

De nieuwe veerboot die de veerverbinding tussen Suriname en Frans-Guyana onderhoudt komt eind augustus 2021. Althans dat is de verwachting. Bij een werkbespreking tussen Suriname en Frankrijk vorige maand te Saint-Laurent-du-Maroni is dit onder andere naar voren gekomen.

Volgens de Franse ambassadeur Antoine Joly is toen ook gesproken over de bouw van de brug. Voor nu is de focus echter op de ingebruikname van de nieuwe veerboot. Na aankomst van de veerboot eind augustus 2021 volgt er dan eerst een testperiode van twee maanden.

Aan het veerbootproject inclusief havens aan beide zijden van de verbinding en onderzoek hangt een prijskaartje van € 10 miljoen. De financiering komt uit Europese fondsen € 3,5 miljoen, Frankrijk € 450.000, CNES € 250.000, de lokale regering van Frans-Guyana € 175.000 en Suriname € 625.000.

Joly vindt de brug over de Marowijnerivier een noodzaak voor de toekomst van de drie Guyana’s.

Culturu.com

 

Lees verder

Suriname

Financiële situatie bij SLM zorgwekkend

Geplaatst

op

Pz Tcr A340 Surinam Slm

Het bedrijf moet uit de rode cijfers. Dit heeft de president commissaris bij de Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), Rajen Pahladsing bekend gemaakt. De financiële situatie waarin het bedrijf verkeert is zorgwekkend.

De situatie kan alleen gered worden als het personeel, directie, RvC en de regering in een richting kijken. Het halen van het bedrijf uit de rode cijfers, zal een taak zijn op zich.

De regering is geïnformeerd over de stand van zaken die spelen bij het bedrijf. Er zal samen met de regering gewerkt worden aan een plan dat de SLM zal helpen op eigen benen te staan. Dit zal over twee weken af moeten zijn.

Culturu.com

Lees verder

Meest gelezen