dinsdag 27 februari 2024
26 C
Paramaribo
3.7 C
Amsterdam
0
(0)

Gedetineerden mogen weer bezoek

lees ook ...

Gedetineerden mogen weer bezoek. De leiding van het Korps Penitentiaire Ambtenaren (KPA) zal in het kader van de aanpassing van de Covid-19-maatregelen het bezoek van de familieleden en kennissen hierop afstemmen. De aangepaste Covid-19-maatregelen zijn op 13 april bekendgemaakt door president Chandrikapersad Santokhi.

De leiding van het korps wil namens zijn korpshoofd, Regillio Blijd, de gemeenschap in het bijzonder de familieleden van de gedetineerden, de penitentiaire ambtenaren, het burgerpersoneel en de gedetineerden bedanken voor het begrip dat getoond is voor de Covid-19-situatie.

De leiding van het korps stelt hoog in het vaandel de dienstbaarheid. De MoHana-regels blijven van kracht en de bezoeker wordt erop geattendeerd de instructies van de dienstdoende penitentiaire ambtenaren tijdens de bezoekdagen stipt op te volgen.

Het stopzetten van het arrestantenbezoek had voor de nodige irritatie gezorgd in de Covid-periode. Velen hadden er geen begrip voor, omdat zij hun geliefden niet mochten zien. De aanpassing zal een opluchting zijn voor zowel de gedetineerden als hun families.

En.. wat vond je van dit artikel?

-- Advertentie / POJ - 218001 --

2 REACTIES

2 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

redactie tip

meer Suriname

meer Suriname nieuws »

meest gelezen

HomeSurinameGedetineerden mogen weer bezoek